Homepage  / Vedete străine

Meryem Uzerli („Suleyman Magnificul”), gata să se întoarcă pe micile ecrane

Meryem Uzerli („Suleyman Magnificul”), gata să se întoarcă pe micile ecrane

de Anda Dincă,

Actrița Meryem Uzerli în vârstă de 38 de ani a părăsit câteva zile Berlinul, orașul în care trăiește de câțiva ani, pentru a filma la Istanbul un spot publicitar la un brand de bijuterii cu diamante. 

Contractul i-a adus în cont nu mai puțin 6 milioane de lire turcști (aproximativ 525.000 de euro), anunță odatv4.com. Cu această ocazie jurnaliștii au aflat că frumoasa actriță ar fi în negocieri pentru rolul de jurat în cadrul showului de talente „Yetenek Sizsiniz” (versiunea turcească de la „Got Talent”), început la postul Show TV în 2009 și cumpărat anul acesta de platforma de streaming online Exxen. 

Conform ntv.com.tr, Meryem Uzerli ar fi bătut palma cu producătorul emisiunii, Acun Ilıcalı, pentru a sta la masa juraților în noul sezon, însă până acum actrița nu a confirmat acest lucru. Întrebată de către ziariști dacă este adevărată știrea, Meryem a declarat: „Avem un alt proiect în ianuarie, dar nu pot dezvălui numele deocamdată, va fi pe o platformă digitală”.

Vara aceasta Meryem Uzerli a jucat într-un film 

Cu toate restricțiile impuse de pandemie, Meryem a reușit vara aceasta să filmeze o nouă peliculă, „Güzel Bir Rüya” (“Un vis frumos”). Filmul a fost regizat de Alp Kamber, iar pentru rolul principal feminin ar fi fost propusă inițial Julia Roberts, anunță instyle.com.tr, însă producătorii au decis că mai potrivită ar fi o actriță turcoaică. „Güzel Bir Rüya” spune povestea a doi copii care locuiesc în provincia turcească Ladik și care fug de acasă pentru a o găsi pe vedeta lor de cinema preferată. 

Timur Savcı este încă supărat pe Meryem Uzerli

Timur Savcı, producătorul serialului fenomen „Suleyman Magnificul”, a declarat recent în cadrul unui interviu că încă mai este supărat pe Meryem Uzerli pentru că a abandonat filmările acestei producții și că a plecat la Berlin, la vremea respectivă. La 7 ani de la terminarea serialului, el încă este de părere că Meryem a fost lipsită de respect față de întreaga echipă. 

Meryem Uzerli a părăsit filmările serialului „Suleyman Magnificul” în 2013, cu o lună înainte de a încheia sezonul 3 din cauza epuizării fizice și psihice. Timur a mai povestit cu aceeași ocazie că fratele actriței l-a sunat la scurt timp după ce aceasta și-a revenit pentru a-l convinge să o reprimească în distribuție. Timur a găsit însă o înlocuitoare perfectă pentru a-i da viață sultanei Hurrem în sezonul al patrulea (talentata actriță Vahide Perçin, am mai văzut-o în „Mă numesc Züleyha”) și nu a mai vrut să audă de Meryem. 

Poate de aceea cariera lui Meryem în televiziunea turcă a luat-o pe o pantă descendentă imediat după succesul obținut în urma acestui proiect. După „Suleyman Magnificul”, actrița a mai avut un rol de protagonistă într-un singur serial, „Regina nopții” (2016), care a fost anulat după 15 episoade. 

Nici în cinematografie Meryem Uzerli nu a avut roluri cu impact. Ea a jucat după „Suleyman” în câteva pelicule, fără prea mare succes la public, „Annemin Yarası”, „Cingöz Recai”, „Öteki Taraf” și „Kovan”, însă afacerile i-au mers mereu din plin. Actrița cu origini germane a știut să profite de popularitatea ei și de calitățile fizice, devenind de-a lungul anilor imaginea mai multor branduri internaționale de make-up, haine sau bijuterii. 

Afacerile i-au rotunjit veniturile și au ajutat-o să-și crească cele două fetițe: pe Lara, în vârstă de 7 ani, și pe Lily, născută în ianuarie anul acesta. În timp ce Lara este fructul relației lui Meryem cu producătorul Can Ateș, despre tatăl micuței Lily nu se știu prea multe, în afară de faptul că acesta s-a mutat din SUA la Berlin ca să fie alături de Meryem. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton