Homepage  / Seriale / Seriale americane

Meryl Streep, Emma Stone, Jim Carrey… Vedete de cinema pe care le vom vedea în seriale în 2018

Meryl Streep, Emma Stone, Jim Carrey... Vedete de cinema pe care le vom vedea în seriale în 2018

de Redactia Tvmania

Aveți mai jos o selecție cu vedetele de cinema care vor ajunge pe micile ecrane în următoarele luni.

Meryl Streep

Actriță cu 21 de nominalizări la Oscar și proprietara a trei statuete prețioase, Meryl Streep s-a alăturat distribuției sezonului al doilea al miniseriei de la HBO, „Marile minciuni nevinovate” / „Big Little Lies”. Ea le va da replica unor actrițe la fel de cunoscute, printre care: Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley et Laura Dern. În plus, Streep este așteptată și pe genericul serialului „The Nix”, un proiect semnat de J.J. Abrams.

Daniel Craig

Britanicul va da jos costumul agentului 007 pentru a fi cap de afiș al serialului, anunțat ca fiind o comedie neagră, „Purity”, adaptare după opera romancierului de succes Jonathan Franzen. „Puritate”, în traducerea din limba engleză a Iuliei Gorzo, a apărut și la noi, la Editura Polirom. Este povestea întâlnirii dintre o tânără fără vreun țel în viață și un carismatic și provocator om de afaceri.

Emma Stone

Emma Stone și Jonah Hill lucrează cu Cary Fukunaga („True Detective”) la serialul „Maniac”, povestea unui om care visează la o altă viață în timp ce e închis într-un spital de psihiatrie. Ambii actori vor interpreta pacienți ai spitalului. Serialul va fi distribuit de Netflix.

Julia Roberts

Își încearcă talentul de actriță de serial pentru prima oară în carieră. „Today will be different” spune povestea lui Eleanor Flood, o femeie învinsă de viață care decide să se reinventeze. Acțiunea se derulează pe parcursul unei singure zile și adaptează bestseller-ul semnat de Maria Semple. Producția este pentru HBO. Actrița Julia Roberts va fi și pe genericul „Homecoming”, serialul creat de Mr Robot, al cărui al doilea sezon a afost deja comandat de Amazon.

Jim Carrey

După ce a făcut scenariul la „Ierburi” / „Weeds” și a semnat un episod din serialul produs de Carrey („I’m Dying Up Here”), scenaristul Dave Holstein s-a apucat de comedia „Kidding”. Scenariul îl are în prim-plan pe un vechi prezentator al unei emisiuni pentru copii, Jeff, aka Mr. Pickles, (Jim Carrey), devenit acum șeful multimilionar al unei afaceri, dar care traversează o criză familială.

Amy Adams

Romanul „Obiecte ascuţite” de Gillian Flynn, autoarea cărții „Fata dispărută” (ambele apărute și la noi, la Editura Trei), va fi adaptat pentru televiziune de către Jean-Marc Vallée, cu Amy Adams în rolul principal, actrița întorcându-se astfel pe micile ecrane unde a debutat. Este vorba despre o jurnalistă care, după o scurtă internare la un spital de psihiatrie, este trimisă în orașul natal pentru a investiga moartea a două tinere.

Orlando Bloom

Amazon face „Carnival Row”, un serial de opt episoade care își va duce telespectatorii într-un oraș în care oamenii trăiesc alături de creaturi mitice și care este teatrul unor morți misterioase. Inspectorul de poliție Rycroft Philostrate (Bloom) anchetează moartea unei dansatoare. Rapid, povestea devine una personală pentru el și încercarea de a descoperi ce s-a întâmplat cu fata îl va costa scump.

Ellen Page

Fosta vedetă din „Juno” va interpreta rolul unuia dintre membrii unei familii disfucționale de supereroi în serialul „The Umbrella Academy”. Ea va trebui să facă echipă cu restul rudelor pentru a rezolva moartea misterioasă a tatălui lor adoptiv. Serialul va fi difuzat de Netflix.

 

Benicio Del Toro

Realizat de Ben Stiller, „Escape at Dannemora” spune povestea (adevărată) a doi prizonieri care, după evadarea dintr-un penitenciar din New York, devin țintele unei imense vânători de oameni și sunt ascunși de două angajate ale aceleiași închisori. Del Toro va juca alături de Patricia Arquette, Paul Dano și Bonnie Hunt.

Sean Penn

Va apărea în serialul „The First”, care se desfășoară într-un viitor apropiat în care omenirea face primii pași în colonizarea spațiului. Serialul e creat de Beau Willimon, nominalizat la Oscar pentru scenariul de la „Ziua trădătorilor” (2011) și la Emmy pentru „House of Cards”. Penn va mai fi și personajul principal al miniseriei de șase episoade „American Lion”, care pune pe micul ecran viața lui Andrew Jackson, cel de-al șaptelea președinte al Statelor Unite a cărui moștenire este foarte controversată și astăzi. Doug Miro și Carlo Bernard, cei doi creatori de la „Narcos”, lucrează la scenariu.

George Clooney

Actorul, care va rămâne în inimile tuturor ca Doug Ross din serialul „Spitalul de urgenţă”, revine pe micile ecrane cu „Catch-22”, ecranizarea celebrului roman omonim scris de Joseph Heller, apărut și la noi, la Editura Polirom, în traducerea Sandei Aronescu.

 

Sursa foto: pinterest.com

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton