Homepage  / Știri

Meryl Streep este o vecină de coşmar

Meryl Streep este o vecină de coşmar

de Redactia Tvmania

Actriţa Meryl Streep (62 de ani) locuieşte în orăşelul Salisbury, din Connecticut, iar vecinii ei din zonă o poreclesc nu „Doamna de fier” (titlul celui mai recent film al ei, „The Iron Lady”), ci „Doamna enervantă”, scrie „The National Enquirer”.

Meryl Streep

Meryl Streep

„Îi spunem aşa pentru că i se potriveşte. Oamenii o văd la TV, la Oscaruri, vorbind despre ultimul ei premiu, dar are două feţe când vine vorba despre a interacţiona cu localnicii. Nu vrea nici măcar să ne ştie numele!”, a explicat un vecin al actriţei.

Altă sursă povesteşte că, atunci când fiica ei Grace era mică, Meryl se purta foarte urât cu celelalte mămici, iar câteodată ceilalţi copii o întrebau pe Grace de ce e mama ei atât de rea. Publicaţia amintită adaugă că actriţa i-a enervat pe localnicii din Salisbury după ce a închis drumul din centrul oraşului pentru a reconstrui un baraj în faţa casei ei.

„Meryl nu vorbeşte cu oamenii. O vezi mergând pe bicicletă prin oraş, cu o rochie vaporoasă şi o pălărie de paie. Iar poştaşului i-a spus că nu va primi nici un plic venit pe numele «Meryl Streep», ci doar pe cele adresate lui «Meryl Gummer», numele ei de după căsătorie”, a adăugat sursa amintită.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton