Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mesajul Ancăi Lungu, la 4 ani de când s-a mutat în Nisa, renunțând definitiv la România

Mesajul Ancăi Lungu, la 4 ani de când s-a mutat în Nisa, renunțând definitiv la România
10

de Andra Stana,

Patru ani au trecut din clipa în care Anca Lungu anunța că se retrage din televiziune și părăsește România pentru a forma o familie în Nisa alături de partenerul ei. Fosta vedetă Antena 1 a scris, într-o postare pe rețelele de socializare, cum a fost să renunțe pentru totdeauna la traiul în țara ei natală.

Anca Lungu: „Veneam la Nisa cu sufletul deschis către o viață nouă”

Fosta prezentatoare a ”Observatorului” de la Antena 1, Anca Lungu locuieşte de patru ani la Nisa, în Franţa. Frumoasa vedetă duce o viață de lux alături de Harry, bărbatul care a convins-o să renunțe la tot pentru el.

Anca locuieşte într-o casă muzeu la Nisa, care valorează nu mai puţin de două milioane de euro, fiind veche de 240 de ani.

„Curaj a fost cuvântul pe care l-am auzit cel mai des”

Anca Lungu și-a amintit, după 4 ani de la plecarea din România și la viața ei de aici, despre cum s-a îmbarcat în avion într-o zi de aprilie.

„Acum 4 ani mă îmbarcam pentru prima dată într-un avion fără să am și bilet de întoarcere. Veneam la Nisa cu sufletul deschis către o viață nouă. “Curaj” a fost cuvântul pe care l-am auzit cel mai des de la persoanele din jurul meu, însă așa am fost de când mă știu: am făcut tot ce mi-am dorit, am luptat pentru visele mele și am luat decizii fără teamă atunci când viața m-a pus în fața lor.

Adevărul e că nu putem ști viitorul și că nimic nu e garantat într-o viață de om, nimic înafară de moarte.

Dar un suflet redus la tăcere nu e altceva decât o moarte prematură, un viu mort, anesteziat de teamă și durere. Iar asta nu sunt eu. Mie îmi place să trăiesc și asta intenționez să fac în continuare, indiferent de circumstanțe sau de locul în care viața mă va purta.”, a scris Anca Lungu pe Instagram.

Mesajul-Ancai-Lungu-la-4-ani-de-cand-s-a-mutat-in-Nisa-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Anca Lungu iubește un milionar grec

Anca Lungu și-a schimbat total stilul de viață de când s-a mutat în Franța. Nu are un job anume însă se dedică proiectului ei din mediul online și celor doi copii care îi umplu tot timpul. Fosta prezentatoare a vorbit despre schimbările din ultimii ani alături de partenerul său, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor.

„Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine.  Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu. Nu sunt o mamă extrem de protectivă, dar când vine vorba de Internet, am avut grijă să nu-mi expun copiii. Ei nu au nimic de câştigat din expunerea asta, au şi ei dreptul la intimitate, imagine.

Nu vreau să-i expun, aşa am simţit. De aceea n-o să găsiţi imagini cu chipul băieţelului meu. Şi soţul meu e de acelaşi principiu. Nici noi ca şi cuplu nu ne expunem. E mai bine ca viaţa intimă să rămână intimă. E mai sănătos aşa. Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect. A apărut la momentul în care aveam nevoie de aşa o persoană”, a declarat Anca Lungu la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton