Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mesajul dur transmis de Delia, după ce a trăit momente de panică, noaptea, în parc. „Nu veni după mine”

Mesajul dur transmis de Delia, după ce a trăit momente de panică, noaptea, în parc. „Nu veni după mine”
9

de Andra Stana,

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Recent, jurata de la iUmor a trecut printr-o experiență traumatizantă. Totul s-a petrecut în timp ce se afla la alergat, în parcul Herăstrău din Capitală.

Delia făcea jogging în Herăstrău, noaptea, când un bărbat a oprit-o și i-a băgat lanterna în ochi. Gestul a speriat-o pe Delia, care a încercat să iasă cât mai repede din această situație. Apoi, artista a povestit întreaga întâmplare fanilor de pe Instagram. Vedeta a transmis și un mesaj important.

«Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „-Ești tu?”/ „-Ce? Da, eu sunt adică, de ce?” Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic.», a  explicat Delia, citată de click.ro.

Mesajul dur transmis de Delia, după ce a trăit momente de panică, noaptea, în parcIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Delia, reacție dură în platoul iUmor

Delia a reacționat dur, în cadrul emisiunii iUmor, când un concurent a spus o glumă misogină. Artista l-a taxat pe cel care făcea glume pe seama vedetelor ce au fost victime ale violenței domestice.

Pe vremuri nu se punea așa de mult accent pe corectitudinea politică, adică pe lucruri care ar trebui să fie o normalitate și care sunt foarte prezente azi. Așa că nu m-ar fi luat nimeni în seamă dacă spuneam: „dar nu e ok să vorbești așa despre femei sau să facem glume rasiste. Cred că dacă am pățit o chestie nasoală și am puterea, și decid că vreau, să râd despre asta, râd. Dar să râdă altcineva despre trauma mea, nu cred că e ok”, a declarat Delia, la momentul respectiv.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton