Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mesajul dureros al soției lui Lance Reddick, după moartea bruscă a actorului din „John Wick”. Ce i-a rugat pe fani

Mesajul dureros al soției lui Lance Reddick, după moartea bruscă a actorului din „John Wick”. Ce i-a rugat pe fani
9

de Andra Stana,

Soția lui Lance Reddick a transmis un mesaj emoționant după moartea subită a actorului în vârstă de 60 de ani. Stephanie Reddick le-a mulțumit fanilor pentru „sprijin și poveștile frumoase”.

Lance Reddick, cunoscut pentru rolurile sale din franciza John Wick și seriale apreciate precum The Wire, Oz și Lost, a murit vineri, la vârsta de 60 de ani, din cauze naturale, potrivit reprezentantului său, Mia Hansen.

Lance a fost luat de lângă noi mult prea devreme”, a scris Stephanie Reddick, care s-a căsătorit cu actorul în 2011 și care a avut împreună cu el doi copii, într-un mesaj postat pe contul de Instagram al soțului ei.

Vă mulțumim pentru toată dragostea copleșitoare, sprijinul și poveștile frumoase împărtășite pe aceste platforme în ultima zi”, a continuat ea. „Vă văd mesajele și nici nu pot să încep să exprim cât de recunoscătoare sunt“.

Mesajul dureros al soției lui Lance Reddick, după moartea bruscă a actorului din „John Wick”. Ce i-a rugat pe faniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Reddick a fost vocea comandantului Zavala în seria de jocuri Destiny

Reddick a fost, totodată, vocea comandantului Zavala în seria de jocuri Destiny Stephanie Reddick a transmis un mesaj special pentru ei. Aceasta le-a mulțumit „miilor de jucători Destiny, care au jucat în semn de omagiu special pentru Lance”.

„Lance v-a iubit la fel de mult cum a iubit jocul”, a adăugat ea.

Ea a cerut ca donații în numele lui să fie făcute către momcares.org, o organizație nonprofit care ajută mamele și familiile din Baltimore, orașul său natal.

Cum au reacționat vedetele după moartea lui Lance Reddick

Postarea lui Stephanie a atras condoleanțe din partea fanilor și colegilor, în secțiunea de comentarii. Actorul Terry Crews a răspuns cu o serie de emoticoane cu inimioare, în timp ce Ming-Na Wen l-a numit pe Reddick „un suflet minunat”. Halle Berry, care a jucat împreună cu actorul în „John Wick: Capitolul 3 – Parabellum”, l-a numit „unul dintre cei mai sinceri oameni pe care i-am întâlnit vreodată”.

„Sunt șocată și fără cuvinte. Acest om talentat, bun și inteligent a dispărut! Am fost binecuvântată că am lucrat cu tine și binecuvântată că te-am cunoscut”, a scris actrița Viola Davis pe Instagram.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton