Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mesajul emoționant al Danei Rogoz înainte de a părăsi România. „Doamne, ce a mai plâns”

Mesajul emoționant al Danei Rogoz înainte de a părăsi România. „Doamne, ce a mai plâns”

de Redactia Tvmania

După o perioadă în care nu a putut lucra pentru niciun proiect cinematografic și și-a dedicat tot timpul vieții de familie, Dana Rogoz și fiica ei au părăsit din nou România. Cele două au plecat în Slovacia, unde actrița filmează pentru un lungmetraj. Și de această dată, soțul și băiețelul au rămas acasă.

„Gata, ne suim în avion! Doamne, ce a mai plâns Vlad la despărțire, m-a rupt! Chiar dacă știe că de dată asta vom fi plecate pentru filmări în Slovacia doar pentru câteva zile.

„Deja mi-e dor de tine” mi-a zis fix când am intrat în aeroport și l-am înțeles perfect. Lia, în schimb, mă privește nevinovată acum, proaspăt trezită din somn, cu bateriile încărcate pentru zbor”, a scris Dana Rogoz pe Instagram. 

Dana Rogoz a zburat spre Slovacia, cu scopul de a încheia filmările pentru „lungmetrajul început anul trecut, în decembrie”, pentru care a filmat și în primele două luni ale lui 2021.

„Am fost plecate mai mult de o lună de zile amândouă și iată că ne întoarcem cu forțe proaspete. Chiar acum fac bagajul și sper să nu uit nimic important. Să ne țineți pumnii! Fotografia e din Bratislava, dintr-o pauză de filmare”, a mai scris actrița în mediul online, înainte de a pleca.

Cine stă cu micuța Lia cât Dana Rogoz e la cadru

Dana Rogoz a explicat fanilor de pe Facebook cum reușește să împartă jobul și îngrijirea fiicei sale. Astfel, actrița a recunoscut că, în timp ce filmează, o persoană din echipa filmului are grijă de Lia.

„Da, am mai povestit asta (am scris și pe blog un articol tura trecută). Cât timp sunt eu la cadru, o persoană din echipa filmului stă cu Lia. Eu îi pregătesc tot din camera de hotel, unde suntem doar noi două, îi fac mâncărică, o iau cu mine zilnic, îi iau schimburi, tot ce trebuie, iar cât timp sunt eu efectiv în filmare de Lia are grijă cineva de aici (sunt de fapt 2 fete tinere și foarte calde, care au făcut cu rândul, când una, când alta, din decembrie și până acum – și pe care Lia le cunoaște deja).

Și oricum, ea rămâne astfel foarte aproape de mine la cadru, pentru a o alăpta sau pentru a veni imediat lângă ea în caz de nevoie. Plus că eu în fiecare pauză de filmare pe cine pup?”, este mesajul scris de Dana Rogoz.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton