Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mesajul emoționant al văduvei lui Bob Saget, după moartea actorului. „Cel mai important e că nu am regrete”

Mesajul emoționant al văduvei lui Bob Saget, după moartea actorului. „Cel mai important e că nu am regrete”
13

de Andra Stana,

Kelly Rizzo, soția actorului Bob Saget, care a fost găsit mort într-o cameră de hotel săptămâna trecută, a vorbit recent despre dispariția partenerului său de viață.

Jurnalista de 42 de ani a făcut public un mesaj emoționant zilele trecute, la scurt timp după ceremonia de înmormântare.

„Dragul meu soț. După multă reflecție, încerc, chiar încerc, să cred că nu ne-a fost furat timpul.”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei, scrie filmnow.ro.

„(…) Cât de norocoasă am fost să mă căsătoresc cu cel mai incredibil om de pe Pământ. Eu am fost cea care a pornit în această călătorie nebună cu el și am fost în viața lui în ultimii șase ani. Ne-am dedicat timpul făcându-ne fericiți și ne-am schimbat viețile pentru totdeauna.

Trebuie să-l iubesc și să-l celebrez. El merită toată iubirea. Pentru că Bob a fost un om minunat. A fost iubire. Dacă ai fost în viața lui, cu siguranță ai fost pentru că te-a iubit. Iar el nu rata ocazia de a-ți spune acest lucru.”, a mai spus ea.

De asemenea, soția lui Bob Saget a mai spus că nu are niciun regret acum, după moartea soțului ei.

„Cel mai important e că nu am regrete. Ne-am iubit atât de mult și ne-am spus asta de cel puțin 500 de ori pe zi. Constant. Știu cât de mult m-a iubit. Sunt recunoscătoare pentru asta. Nu oricine primește asta.”, a mai scris jurnalista pe Instagram.

Mesajul emoționant al văduvei lui Bob Saget, după moartea actorului (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Rizzo și Bob Saget s-au căsătorit în 2018, în cadrul unei ceremonii discrete. Nunta a avut loc la aproape un an de zile de când cei doi au dezvăluit că s-au logodit.

Bob Saget a murit la 65 de ani

Actorul american Bob Saget, cunoscut mai ales pentru rolul său din sitcomul din anii 1980-1990 Full House (Casa plină), a murit duminică, la vârsta de 65 de ani. Acesta a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida, a anunţat poliţia locală.

Poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando „în legătură cu un bărbat inconştient într-o cameră de hotel”. Ulterior, „bărbatul a fost identificat drept Robert Saget şi declarat decedat la faţa locului”, a scris pe Twitter biroul şerifului comitatului Orange.

„Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri”, a precizat el, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner în serialul „Full House”.

Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a făcut obiectul unei continuări pe Netflix între 2016 şi 2020, concentrându-se pe una dintre fete, DJ Tanner.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton