Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mesajul incredibil transmis de mama lui Chris Rock, după incidentul de la gala Oscar. Ce i-a spus lui Will Smith

Mesajul incredibil transmis de mama lui Chris Rock, după incidentul de la gala Oscar. Ce i-a spus lui Will Smith
7

de Andra Stana,

Mama lui Chris Rock, Rosalie Rock, a oferit primele declarații despre incidentul în care Will Smith i-a dat o palmă fiului său, chiar pe scena de la Premiile Oscar 2022.

Rosalie Rock, mama comediantului Chris Rock, mesaj dur pentru Will Smith

Într-un interviu acordat recent unui post din Carolina de Sud, Rosalie Rock a vorbit deschis despre momentul în care și-a văzut fiul pălmuit în direct la TV. Se întâmpla pe final de martie, în timpul galei Premiilor Oscar 2022. Atunci, Will Smith l-a pălmuit puternic pe Chris Rock.

Mama lui Chris Rock, Rosalie, a acordat un interviu pentru WIS-TV, un post tv din Carolina de Sud. În direct la TV, mama celebrui actor a recunoscut că inițial a fost convinsă că întreaga scenă a fost regizată. Rosalie Rock a explicat că s-a lămurat că totul se întâmpla cu adevărat, într-un moment nepremeditat atunci când Will Smith a început să fie nervos și să folosească cuvintele obscene pe scena de la Oscaruri, scrie hollywoodreporter.com.

Mama lui Chris Rock: „Chiar și pe mine m-a pălmuit”

Rosalie Rock a mai menționat că actorul de comedie încă „procesează” ce s-a întâmplat între el și Will Smith.

„I-am spus cuiva: când l-a pălmuit pe Chris, ne-a pălmuit pe toţi”, a spus Rosalie Rock. „Chiar și pe mine m-a pălmuit”, a mai spus ea. „Pentru că atunci când îmi rănești copilul, mă rănești pe mine”.

„Nimeni nu i-a auzit discursul. Nimeni nu a putut să fie atentă la discurs pentru că toți se întrebau „Ce s-a întâmplat?”, a continuat ea.

De atunci, Will Smith a demisionat de la Academia de Arte și Științe Cinematografice, care găzduiește premiile Oscar.

Care a fost primul lucru pe care l-a auzit Chris Rock de la mama lui după Oscaruri

Rosalie şi-a sunat fiul după ce a văzut momentul la televizor. Femeia i-a transmis lui Chris Rock că e mândră de felul în care acesta a reacţionat la situaţia şocantă prin care a trecut.

Aceasta a mai spus că este rănită de faptul că Will Smith nu i-a cerut scuze personal fiului său, ci oamenii acestuia s-au ocupat să scrie un text în care Will Smith îi cere scuze actorului american

În urma incidentului din timpul galei Premiilor Oscar, lui Will Smith i-a fost interzis să mai participe la evenimentele Oscar timp de 10 ani.

În 2022, Smith a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rolul principal.

Will Smith a omis să-i ceară scuze lui Chris Rock la gala Oscar 2022

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock înainte de a fi desemnat câștigător la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal” pentru rolul din filmul „Regele Richard / King Richard”, în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams. Will a fost deranjat de o glumă neinspirată pe care Rock a făcut-o la adresa soției lui.

Jada Pinkett-Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero. Însă această alegere nu a este una de dragul unui look extravagant, ci este rezultatul alopeciei (căderea părului), o boală care o afectează pe Jada de ceva timp și despre care a vorbit în public de mai multe ori.

În discursul său de acceptare a premiului pentru „Cel mai bun actor”, Will Smith a omis să îi ceară scuze lui Chris Rock.

„Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze colegilor nominalizați. Denzel Washington mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii atent în momentul succesului, pentru că atunci apar diavolii”, a spus el.

Gluma proastă care l-a scos din minți pe Will Smith la premiile Oscar 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Soarta viitoarelor filme Netflix ale lui Will Smith e incertă

Pe de altă parte, și Netflix a pus pe pauză dezvoltarea filmului „Fast and Loose”, în care Will Smith trebuia să joace rolul șefului unei organizații criminale care suferă de pierderi de memorie. Regizorul David Leitch, care trebuia să conducă proiectul, a demisionat cu o săptămână înainte de gala Oscar 2022. Netflix se străduia să găsească un înlocuitor, dar acum nu prea se grăbește să mai facă acest lucru.

De asemenea, Will Smith avea și alte proiecte la Netflix, cum ar fi „The Council” și „Bright 2”, dar și soarta acestora este neclară.

Pe de altă parte, filmul AppleTV+ cu Will Smith în rol principal și rezigat de Antoine Fuqua, „Emancipation”, urmează să fie lansat în acest an. Streamerul a câștigat drepturile de distribuție pentru 130 de milioane de dolari, însă promovarea filmului s-ar putea să întâmpine probleme din cauza incidentului de la Oscaruri.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton