Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mesajul misterios postat de Shakira. Ce legătură are cu despărțirea de Gerard Pique. „Mă durea”

Mesajul misterios postat de Shakira. Ce legătură are cu despărțirea de Gerard Pique. „Mă durea”

de Andra Stana,

Shakira și-a uimit fanii, în weekend, după ce a postat pe Instagram un mesaj emoționant. Inițial, s-a crezut că postarea îi era dedicată lui Gerard Pique, fostul ei iubit și tatăl copiilor ei.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit anul acesta, în vară, iar celebrul fotbalist iubește acum o altă femeie, pe Clara Chia Marti. După ce, de curând, și-a deschis sufletul și a vorbit despre separarea de tatăl copiilor ei, cântăreața a postat pe contul de Instagram un clip în care un bărbat calcă o inimă.

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla”, a scris Shakira în mediul online. Cântăreața de 45 de ani nu a precizat ce sau cine a rănit-o. Cu toate acestea, postarea vine după despărțirea de soțul ei, Gerard Piqué, scrie eonline.com.

La scurt timp după aceea, artista a clarificat întreaga situație. Mai precis, mesajul nu ar fi fost dedicat, pe ascuns, lui Pique, ci a fost modul prin care artista a anunțat că urmează să lanseze o nouă piesă. Premiera „Monotonia” e programată pe 19 octombrie.

Shakira și Gerard Pique și-au spus „Adio” după 12 ani de relație

În timpul verii, fostul cuplu – care și-a făcut publică idila în 2011 și care are în comun fiii Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani – a anunțat că se despart după mai bine de zece ani de relație.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim”, au spus ei într-o declarație comună pentru E! News pe 4 iunie. „Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt cea mai mare prioritate a noastră, vă rugăm să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”.

Trei luni mai târziu, fotbalistul profesionist a fost văzut îmbrățișându-se cu Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, la o nuntă din Catalonia, Spania.

Shakira a vorbit mai târziu despre dificultatea de a trece printr-o despărțire publică, în special despre sarcina de a încerca să-și protejeze copiii.

„Încerc să o fac și să îi protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață”, a declarat ea pentru Elle în septembrie. „Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri dezagreabile și neplăcute pe internet, iar asta îi afectează.”

Încă procesând despărțirea în sine, Shakira a spus că de multe ori se simte ca și cum „totul este un vis urât” din care se va trezi în cele din urmă, dar știe în inima ei că „este real”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton