Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mesajul neașteptat transmis de Mirela Vaida soțului ei, în direct la TV. „Se poate și altfel”

Mesajul neașteptat transmis de Mirela Vaida soțului ei, în direct la TV. „Se poate și altfel”

de Andra Stana,

Mirela Vaida prezintă emisiunea „Acces Direct”, de luni până vineri. Zilele trecute, prezentatoarea a uimit pe toată lumea cu mesajul transmis soțului ei. Alexandru Vaida preferă să stea în umbra vedetei TV, fiind o prezență discretă.

În emisiunea „Acces Direct” sunt prezentate zilnic diferite cazuri. În ediția din 9 mai, în emisiune a apărut o femeie care și-a acuzat soțul de infidelitate. Ea a declarat că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a demonstra că acesta a înșelat-o, scrie spynews.ro. De partea cealaltă, el a dezvăluit că se simte terorizat de femeie, că nu mai are liniște din cauza ei, scrie libertatea.ro.

Modul în care întregul caz a fost prezentat, dar și declarațiile celor prezenți în emisiune i-a stârnit amuzamentul prezentatoarei. Astfel, Mirela Vaida a avut un mesaj în direct pentru soțului ei.

„Bărbate, să-mi mai zici tu mie vreodată în față că ai femeie rea de gură. Tu în viața vieților tale să-mi mai zici mie vreodată că ai nevastă rea. Iată, că se poate și altfel”, i-a transmis Mirela Vaida lui Alexandru Vaida la „Acces Direct”.

Mirela Vaida și soțul ei se iubesc de 16 ani

Mirela și Alexandru Vaida s-au căsătorit în 2009. Cei doi au împreună trei copii, pe Carla, Vladimir și Tudor.

De 16 ani, Mirela Vaida iubește același bărbat și a recunoscut care e secretul unei căsnicii de așa lungă durată. Prezentatoarea a recunoscut că a fost nevoită să mai facă și compromisuri.

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi.

Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie”, a povestit Mirela Vaida pentru okmagazine.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton