Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mesajul plin de emoție scris de Adela Popescu pentru Radu Vâlcan, plecat la filmări în Thailanda. „Mi-e dor de…”

Mesajul plin de emoție scris de Adela Popescu pentru Radu Vâlcan, plecat la filmări în Thailanda. „Mi-e dor de...”
8

de Andra Stana,

Radu Vâlcan se află în această perioadă departe de casă, de Adela Popescu și de cei trei copii ai lor. Vedeta Antena 1 a plecat în Thailanda, unde filmează un nou sezon „Insula iubirii”. Fiind la mii de kilometri distanță unul de altul, prezentatorul TV și soția lui își transmit mesaje prin intermediul conturilor de socializare. Cel mai recent mesaj al Adelei Popescu a emoționat o țară întreagă.

Radu Vâlcan a plecat acum mai multe zile din România. Vedeta tv se află acum departe de soția lui și de cei trei copiii ai săi. Acesta este motivul pentru care dorul este foarte mare în această perioadă. Cu atât mai mult cu cât, o bună bucată de vreme, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, ei au fost nedespărțiți.

Adela Popescu, mesaj plin de iubire pentru soțul ei

Adela Popescu și-a arătat sentimentele de iubire pe care i le poartă soțului ei în fața tuturor. De curând, prezentatoarea Pro TV a filmat decorațiunile de Crăciun din dormitorul ei, iar pe fundal a pus și un mesaj pentru partenerul ei de viață, scrie spynews.ro.

Adela-Popescu-mesaj-plin-de-iubire-pentru-sotul-eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Fără a ezita, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că îi duce lipsa soțului său. Acest lucru este perfect de înțeles, pentru că cei doi nu s-au mai văzut de câteva zile bune.

„Mi-e dor de tine!”, a scris vedeta de la „Vorbește lumea” pe pagina sa de Instagram.

Mesajul plin de emoție scris de Adela Popescu pentru Radu Vâlcan, plecat la filmări în Thailanda (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Deși au acum trei copii, Adela Popescu și Radu Vâlcan reușesc încă să își facă timp unul pentru celălalt și pentru a petrece momente în doi. Cei doi își arată iubirea pe care și-o poartă oriunde s-ar afla. Acum ceva timp, prezentatorul TV și-a surprins soția și a făcut o surpriză de care aceasta a fost tare încântată.

Mai precis, Radu a mers să o ia pe Adela de la locul de muncă, fără a o anunța, gest pe care prezentatoare l-a descris ca fiind unul ”romantico-normal”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton