Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mesajul plin de emoție transmis de Sting pentru Ucraina. „Pentru curajoşii ucraineni care luptă…”

Mesajul plin de emoție transmis de Sting pentru Ucraina. „Pentru curajoşii ucraineni care luptă...”

de Andra Stana,

Sting a transmis recent pe rețelele de socializare un mesaj emoționant de susținere pentru Ucraina. Celebrul artist englez a făcut, totodată, un apel pentru pace.

Într-un videoclip pe Instagram, Sting a cântat piesa „Russians”, creată în 1985, în perioada Războiului Rece, și a dedicat-o ucrainenilor. Cântărețul britanic a făcut apel la solidaritate și ajutor pentru Ucraina, scrie unica.ro.

Sting, mesaj de solidaritate pentru Ucraina: „Este o pledoarie pentru umanitatea noastră comună”

Rareori am cântat această melodie în mulţii ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă. Dar, în lumina deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună.

Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea –

Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul, a scris Sting în mediul online.

La sfârșitul mesajului său, cântărețul a îndemnat oamenii să doneze. Sting a oferit amănunte despre felul în care se pot face donații pentru a ajuta Ucraina prin intermediul unei organizații umanitare.

Mesajele de solidaritate transmise de cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood cu origini ucrainene

Sting nu este singura vedetă care și-a arătat susținerea față de Ucraina. În urmă cu câteva zile, mai multe staruri de la Hollywood și-au arătat susținerea față de Ucraina. Printre ele, și câteva dintre actrițele cinematografiei mondiale care au origini ucrainene. Iată cum au reacționat în mediul online câteva dintre marile actrițe din Cetatea Filmului care s-au născut în Ucraina sau care au strămoși născuți în această țară.

Mila Kunis este una dintre cele mai cunoscute actrițele americane cu origini ucrainene. Actrița a postat online, pe contul de Instagram, mai multe imagini care o arată în compania președintelui Zelensky. Imaginile sunt mai vechi, de atunci când Mila și familia ei au vizitat Ucraina. Au vorbit cu președintele Zelensky și au vizitat câteva locuri în care a locuit înainte de a se muta în SUA.

Sursa foto: Hepta

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton