Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mesajul sfâșietor prin care soția lui Tom Parker a anunțat moartea solistului The Wanted

Mesajul sfâșietor prin care soția lui Tom Parker a anunțat moartea solistului The Wanted

de Andra Stana,

Tom Parker, care făcea parte din formația The Wanted, a murit de cancer. Avea doar 33 de ani și fusese diagnosticat cu o tumoare la creier în stadiu terminal în urmă cu doi ani. Cum a anunțat soția artistului faptul că tânărul a pierdut lupta cu cancerul.

Kelsey Parker a postat un mesaj emoționant după moartea lui Tom: „A luptat până la sfârșit”

Parker, un cântăreț al trupei britanice-irlandeze de băieți The Wanted, a fost diagnosticat în 2020 cu o tumoare la creier în stadiu terminal, scrie nbcnews.com.

Tom Parker a pierdut lupta cu boala pe 30 martie. Kelsey Parker a anunțat online tragica veste a pierderii soțului său. Aceasta a postat un mesaj impresionant pe contul său de Instagram.

Vă anunț cu durere în suflet că e adevărat că Tom a murit astăzi, fiind înconjurat de familie. Inimile noastre sunt sfâșiate pentru că Tom era centrul universului nostru și nu ne putem imagina viața fără zâmbetul lui molipsitor și prezența plină de energie.

Suntem recunoscători pentru dragostea imensă și sprijinul oferit și vă rugăm să ne unim toți în rugăciune pentru a ne asigura că lumina lui Tom continuă să strălucească pentru copiii lui minunați.

Mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de sănătatea lui pe parcursul acestei lupte, el a luptat până la sfârșit. Voi fi mereu mândră de el”, este mesajul transmis de Kelsey Parker.

Starea lui Tom Parker s-a degradat la începutul lui 2022

În octombrie 2020, Tom Parker a primit de la medici vestea că suferă de cancer de gradul 4. În acel moment, artistul a aflat că mai are de trăit cel mult un an de zile. În septembrie 2021, la 11 luni de la diagnosticare, artistul a susținut un concert în cadrul unui eveniment caritabil pentru bolnavii de cancer.

Tom Parker avea doi copii împreună cu Kelsey. O fetiță, Aurelia (2 ani) și un băiețel, pe Bodhi (1 an).

Parker a co-fondat The Wanted în 2009 împreună cu Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness și Nathan Sykes. Grupul a devenit celebru cu single-ul de debut din 2010, „All Time Low”.

După ce a semnat cu Justin Bieber și managerul lui Ariana Grande, Scooter Braun, grupul a ajuns în topurile din Marea Britanie cu „Glad You Came”, piesa de pe cel de-al doilea album, „Battleground”.

Alte hituri ale trupei includ „Heart Vacancy”, „Lose My Mind” și „Chasing the Sun”. Trupa a intrat într-o pauză nedeterminată în 2014 pentru a urma proiecte solo, scrie sursa citată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton