Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mesajul sfâșietor transmis de Lora, la doi ani de la moartea mamei ei: „Am atât de multe să îți spun…”

Mesajul sfâșietor transmis de Lora, la doi ani de la moartea mamei ei: „Am atât de multe să îți spun...”

de Redactia Tvmania,

Cântăreața Lora a anunțat într-o postare în mediul online că au trecut doi ani de la moartea mamei sale. Mihaela Petrescu s-a stins din viață în 2020, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Artista a luptat ani de zile pentru sănătatea mamei sale. Aceasta a fost tratată prima oară de cancer în România, iar apoi a fost operată în Turcia. Cu toate acestea, boala acesteia a recidivat, iar pe 26 ianuarie 2020 s-a stins din viață.

La doi ani de la acel trist moment, Lora îi duce dorul mamei sale.

„2 ani mama…și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta…26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea”, a transmis cântăreața pe rețelele de socializare, citată de libertatea.ro.

Care este boala de care suferea mama Lorei

Durere uriașă pentru Lora în ianuarie 2020. Mama sa a murit în urma unei lupte crunte. Mama artistei a încetat din viață, după ce a pierdut lupta cu cancerul de care suferea de mai mult timp.

„Cine are părinți, pe pământ nu în gând. Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând… Drum lin mama scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea..?”, a fost mesajul postat de Lora pe Facebook la vremea respectivă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton