Homepage  / Vedete româneşti

Mesajul transmis de Adela Popescu după ce Radu Vâlcan a plecat în Thailanda. Pe cine a chemat în ajutor

Mesajul transmis de Adela Popescu după ce Radu Vâlcan a plecat în Thailanda. Pe cine a chemat în ajutor
9

de Roxana Mirea,

Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda, acolo unde se filmează sezonul 7 al emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1. Așadar, Adela Popescu a rămas acasă, cu copiii, timp de o lună. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj pe rețelele sociale despre plecarea soțului ei. În plus, la sfârșitul mesajului, Adela Popescu a făcut un apel la un ajutor de nădejde.

Adela Popescu, după ce Radu Vâlcan a plecat în Thailanda

Radu Vâlcan şi echipa de filmare, alături de concurenţii şi ispitele noului sezon al emisiunii „Insula iubirii” au plecat în Thailanda. Adela Popescu l-a însoțit la aeroport pe soțul ei și spune că a încercat să rămână puternică și să nu mai lăcrimeze, ca în alte dăți. Ei bine, vedeta a precizat că are atât de multe lucruri de făcut, încât „nu mai e timp de văicăreli”. În mesajul pe care l-a transmis pe Facebook după plecarea lui Radu Vâlcan în Thailanda, Adela Popescu a făcut și un apel către mama ei, doamna Doina, invitând-o la București să o ajute cu cei trei copii.

anuntul-facut-de-adela-popescu-dupa-experienta-„sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2022-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Poza asta mi-a făcut-o Radu la ultimul prânz înainte de plecarea lui în Thailanda.

Sigur, știu, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. 

Dacă până acum lăcrimam nițel după despărțirile de la aeroport, de data asta, m-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă etc.

Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la scoală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finala “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, campanii, manichiuri etc, chiar nu mai e timp de văicăreli.

În consecință, doamna Doina, tu când ai de gând să vii la București? Nu te-ai săturat de vacanță?”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton