Homepage  / Știri

Met Gala 2022. Blake Lively și Ryan Reynolds vor fi gazdele evenimentului

Met Gala 2022. Blake Lively și Ryan Reynolds vor fi gazdele evenimentului
9

de Roxana Mirea,

Met Gala 2022 va avea loc luni, 2 mai, la New York. Aceasta reprezintă a doua parte dintr-o expoziție în două părți găzduite de Costume Institute. Prima, „In America: A Lexicon of Fashion”, a fost inaugurată la 18 septembrie și a fost precedată de Gala Met 2021, care a avut loc la 13 septembrie. Iată tot ce trebuie să știi despre Met Gala 2022.

Blake Lively și Ryan Reynolds vor fi gazdele Met Gala 2022

Blake Lively și Ryan Reynolds vor fi gazdele Met Gala 2022, alături de Regina King și Lin-Manuel Miranda.

Met Gala este unul dintre evenimentele mondene marcante ale lumii. În fiecare an, Gala Met (înființată în 1948 pentru a strânge fonduri în sprijinul Institutului de Costume din cadrul Muzeului metropolitan de artă din New York / Metropolitan Museum of Art) le oferă marilor designeri de modă prilejul să creeze cele mai fanteziste ținute pentru vedetele momentului. Totodată, evenimentul marchează inaugurarea expozițiilor anuale găzduite de Costume Institute din New York.

Expoziția din acest an, intitulată „In America: An Anthology of Fashion”, va fi inaugurată pe 5 mai 2022 în sălile de epocă din aripa americană. Codul vestimentar al evenimentului din 2022 este Gilded Glamour.

Este de așteptat ca Blake Lively și Ryan Reynolds să facă multe glume la Met Gala 2022, având în vedere că cei doi actori sunt cunoscuți pentru umorul lor. Pe de altă parte, Blake Lively a avut mereu apariții strălucitoare pe covorul roșu, așa că, mai mult ca sigur, nu va dezamăgi nici din punct de vedere vestimentar.

2017 Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Unde poate fi urmărită Gala Met 2022

În cadrul evenimentului exclusivist, există o politică strictă de interzicere a accesului la rețelele sociale, dar fanii pot totuși să arunce o privire asupra look-urilor memorabile ale serii, pe măsură ce staruri, influenceri și celebrități ale modei sosesc pe covorul roșu la Met Gala.

Vogue va transmite din nou în direct covorul roșu de la Met Gala pe site-ul său și pe platformele de socializare ale publicației, inclusiv Instagram, Twitter și Facebook. Livestream-ul va fi găzduit de editorul general al Vogue, Hamish Bowles, de actrița și cântăreața Vanessa Hudgens și de actorul și vedeta de televiziune La La Anthony.

Tema ediției din acest an a Galei Met este partea a doua a expoziției „In America: A Lexicon of Fashion”, care a avut loc în septembrie 2021, după ce restricțiile impuse pe fondul pandemiei din New York au mutat evenimentul de primăvară în toamnă.

Potrivit Vogue, ediția din 2022 a Galei Met se axează pe „principiile stilului american” de-a lungul secolelor XIX și XX și îi celebrează pe „eroii anonimi și necunoscuți ai designului american”.

Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds și Lin-Manuel Miranda vor fi copreședinți ai ediției din 2022 a Met Gala. Designerul Tom Ford, Adam Mosseri de la Instagram și Anna Wintour de la Vogue vor rămâne copreședinți onorifici.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton