Homepage  / Știri

Meyer vrea ca fanii întâi să citească şi apoi să vadă Eclipsa

Meyer vrea ca fanii întâi să citească şi apoi să vadă Eclipsa

de Redactia Tvmania

Stephenie Meyer, autoarea americană care a scris cărţile ce stau la baza filmelor din seria „Amurg”, insistă că fanii ar trebui să citească „Noua şi scurta viaţa a lui Bree Tanner” înainte de a merge la cinematograf să vadă „Eclipsa”, anunţă people.com

Nuvela este scrisă din perspectiva lui Bree, un personaj din romanul „Eclipsa”, şi va apărea în librăriile din România pe data de 9 iunie, la doar patru zile de la lansarea din SUA.

„Din moment ce unele elemente ale poveştii lui Bree au fost încorporate în <>, sper ca fanii să citească mai întâi cartea. Eu, personal, mereu am vrut să citesc cartea înainte de a vedea un film”, explică autoarea.

„Îmi place să-mi creez propriile imagini mentale înainte să le vad pe cele realizate de alţii. Poate că cei mai mulţi dintre cititorii mei nu au această părere, dar pentru cei care gândesc aşa, am vrut să le dau şansa de a-şi proiecta în minte propria viziune asupra lui Bree”, a continuat ea.

Din moment ce povestea din „Eclipsa” este spusă doar din perspectiva Bellei (Kristen Stewart), Stephenie Meyer consideră că informaţiile pe care fanii le vor găsi în „Noua şi scurta viaţă a lui Bree Tanner” îi vor face să se bucure şi mai mult de film.

„Saga Amurg : Eclipsa” va avea premiera în România pe 2 iulie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton