Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

„Mi-a ajuns cuțitul la os”. Mărturisirea lui Dani Oțil, după ce el și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți

„Mi-a ajuns cuțitul la os”. Mărturisirea lui Dani Oțil, după ce el și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți
7

de Andra Stana,

Aproape în fiecare ediție „Neatza”, emisiune pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, Dani Oțil face dezvăluiri despre viața de familie. În această perioadă, vedeta Antena 1 povestește despre cum s-a schimbat viața lui, după ce a devenit tatăl unui băiețel.

Dani Oțil vorbește toată ziua despre bebeluși

„E bine în emisiune să nu vorbim despre lucrurile personale, mi-a zis și un coleg că cică «toată ziua vorbești despre bebeluși». Păi despre ce să vorbesc, că la fotbal n-am mai ajuns.

Vine un moment în viața oricărui bărbat în care trebuie să anuleze lucruri și trebuie să găsească motive. Că dacă spui pe grup că nu mergi că plânge ăsta micul, toți o să scrie «fraierul» și atunci am tot felul de…

De exemplu, am tot felul de: «bă, uite care e treaba, a parcat unul pe locul meu și m-am bătut cu ăia, m-am tăiat pe burtă, am scos săbiile».

Și la următorul fotbal o să zică: «dă să văd unde te-a înțepat și zici, e, nu, că eu i-am…». Pot să mimez incendii, dau drumul la alarmă: «bă, nu pot, mi-a pornit alarma de incendiu». Deci, dacă aveți scuze noi, că na… îmi trebuie, mi-a ajuns cuțitul la os”, a spus soțul Gabrielei Prisăcariu, în cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1.

„Mi-a-ajuns-cutitul-la-os.-Marturisirea-lui-Dani-Otil-dupa-ce-el-si-Gabriela-Prisacariu-au-devenit-parinti-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dezvăluiri neașteptate despre trecutul lui Dani Oțil

Acum câteva luni, Dani Oțil a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate din trecutul său.

Dani Oțil a deschis o filă din povestea vieții sale și a rememorat-o pentru cei care îl admiră. Deși preferă să fie discret, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” își aduce aminte cu plăcere de verile din copilăria sa:

„Când eram mici am hotărât că trebuie s-o ajutăm pe bunica să doarmă la prânz, la țară. Așa că plecam să jucăm fotbal. Afară erau 68 de grade la soare. S-a prins cu greu, după două săptămâni, că noi mergem la fotbal cu labe de scafandru, ochelari, minge de apă…Și s-a supărat foarte tare. În continuare visez la libertatea și la liniștea pe care le aveam atunci. Și lipsa ratelor! Astea erau verile wow””, a declarat Dani Oțil pentru a1.ro.

Crescut în Reșița, Dani Oțil a mai mărturisit că pasiunea sa pentru călătorii s-a dezvoltat după ce a împlinit 25 de ani.

„Și în zilele noastre am făcut veri foarte tari, mai ales că n-am avut buget de circulat în afară decât după 26 de ani. Și cred că de atunci mă bucur de fiecare dată de fiecare ieșire de-adevăratelea.

Indiferent dacă trec Oceanul sau nu, eu sunt băiatul de la Reșița care până la 26 de ani, adică mai mult de jumătate din viața mea, nu am putut să circul, fiindcă nu aveam bani.

Mă întreba cineva din apropiații mei de ce o oră de stat în plus în aeroport nu e chiar așa de tragică. Eu sunt în altă țară, pentru mine e ok, cât timp ai un film să te uiți, să mănânci și să bei, e ok”, a mai dezvăluit Dani Oțil pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton