Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mia Farrow face dezvăluiri dureroase despre moartea copiilor ei: „Sunt tragedii de nedescris”

Mia Farrow face dezvăluiri dureroase despre moartea copiilor ei: „Sunt tragedii de nedescris”

de Redactia Tvmania

Mia Farrow a ieșit public și a risipit zvonurile urâte apărute cu privire la trei dintre copiii ei, care și-au pierdut viața în mod tragic. Acum în vârstă de 76 de ani, actrița a ținut să își apere familia de cei care o critică fără să știe adevărata lor poveste de viață.

Actrița Mia Farrow, care a fost căsătorită cu Frank Sinatra în anii ’60 și cu André Previn în anii ’70, a avut 14 copii. Trei dintre ei, toți adoptați, au murit la vârstă adultă, în condiții dramatice. 

Familia actriței a fost terfelită de curând, după apariția documentarului „Allen vs. Farrow”, în care nu au fost pomeniți deloc cei trei copii decedați. Filmul, care tratează acuzațiile de abuz sexual îndreptate împotriva fostului ei partener, cineastul Woody Allen, se vede la HBO.

Farrow a scris pe Twitter un mesaj dedicat celor care au acuzat-o că le-a necinstit memoria copiilor ei.

Acestea sunt tragedii de nedescris. Orice speculație legată de moartea lor le dezonorează viețile, dar și viețile copiilor lor și ale celor dragi. Ca mamă a 14 copii, familia este totul pentru mine”, a scris actrița pe Twitter.

Totodată, actrița a elucidat și „misterul” morții fiicei ei Tam, care a decedat la doar 17 ani.

Draga mea fiică Tam a murit la 17 ani din cauza unei supradoze accidentale cauzate de o prescripție medicală legată de migrenele agonizante pe care le-a suferit și de boala sa de inimă”, a scris actrița.

Lark, fiica de 35 de ani a actriței, a murit în urma unor complicații survenite pe fondul infectării cu HIV/SIDA, de la un fost partener.

În ciuda bolii sale, a trăit o viață fructoasă și iubitoare alături de copiii și partenerul ei de durată. A cedat în fața bolii și a murit brusc, în spital, de Crăciun, în brațele partenerului ei”, a mai spus Mia Farrow.

Cea de-a treia tragedie din familia Miei Farrow a avut loc în 2016, când Thaddeus, fiul de 29 de ani al actriței, s-a sinucis.

Curajosul meu fiu Thaddeus avea 29 de ani și trăia fericit alături de partenera lui. Toți anticipam o nuntă, dar când relația s-a sfârșit brusc, și-a luat propria viață”, a scris Mia Farrow pe Twitter.

Actrița de 76 de ani a mărturisit recent că relația pe care a avut-o cu Woody Allen reprezintă cel mai mare al vieții ei. Mia Farrow a lansat acuzații grave la adresa acestuia, într-un documentar TV, unde a dezvăluit cum fostul ei partener i-a sedus fiica și a abuzat-o sexual. În replică, Woody Allen spune că totul nu este decât o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”.

sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton