Homepage  / Articole

Michael C. Hall şi Jennifer Carpenter se evită la filmări

Michael C. Hall şi Jennifer Carpenter se evită la filmări

de Redactia Tvmania

Pe micul ecran sunt frate şi soră, iar în viaţa reală au format un cuplu între 2006 şi 2010, când au intentat divorţul (se căsătoriseră în 2008). Acum, Michael C. Hall şi Jennifer Carpenter nu comunică deloc şi filmările la serialul „Dexter” au devenit un chin.

Sezonul şase al serialului „Dexter” va fi difuzat în SUA abia din octombrie încolo, iar din luna mai, echipa filmează pentru noile episoade. Însă atmosfera nu e deloc roz pe platouri, scrie „The National Enquirer”, din cauza tensiunilor existente între protagoniştii Michael C. Hall şi Jennifer Carpenter, interpreţii fraţilor Dexter şi Debra Morgan.

Cei doi actori sunt în plin proces de divorţ şi abia schimbă două vorbe la filmări: „Când au scene împreună, vorbesc cât de puţin se poate şi apoi fug unul de altul ca de ciumă. Relaţia de iubire frăţească pe care o văd oamenii pe ecran e diametral opusă atmosferei amare dintre ei, care apare când nu se filmează. E incredibil de ciudat pentru toţi cei din echipă”, a povestit o sursă.

Divorţ la puterea a doua

Jennifer nu a apărut anul acesta la Festivalul Comic-Con, pentru a promova noul sezon din „Dexter” şi amândoi au lipsit de la petrecerea de lansare a DVD-ului cu seria 5, tocmai de teamă că s-ar putea întâlni unul cu celălalt.

S-a zvonit că motivele despărţirii lor au fost o relaţie extraconjugală a lui Hall cu Julia Stiles (care a jucat în seria a cincea a producţiei) şi refuzul acestuia de a avea copii. Michael C. Hall – care a învins lupta cu cancerul anul trecut – a mai fost căsătorit tot cu o actriţă, Amy Spanger (între 2003-2006).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton