Homepage  / Vedete / Vedete străine

Michael Douglas a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Michael Douglas a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

de Redactia Tvmania

Actorul Michael Douglas a celebrat marţi 50 de ani de carieră și a fost sărbătorit cum nu se poate mai bine. Acesta a primit o stea pe celebrul bulevard Hollywoodian, Walk of Fame, aflată chiar în apropierea celei pe care tatăl său, actorul Kirk Douglas (101 ani) o are.

Alături de Michael Douchlas i-au fost soția sa, Catherine Zeta-Jones, tatăl său, dar și partenera din pelicula „The China Syndrome”, Jane Fonda.

„Când am aflat că Michael va primi o stea, m-am gândit ‘De ce a durat aşa demult?’. Mai ales că el a fost mereu cu un pas înaintea celorlalţi”, a spus Fonda cu ocazia ceremoniei.

Cunoscut pentru rolul Gordon Gekkocare din pelicula „Wall Street”, care i-a adus un Oscar, Douglas a apărut în peste 60 de filme şi producţii de televiziune, printre care serialul poliţist ”The Streets of San Francisco” din anii ’70, thrillerele psihologice ”Fatal Attraction” şi ”Basic Instinct” şi filmul recent ”Ant-Man”, care adaptează o serie de benzi desenate Marvel.

Actorul este, de asemenea, producător de film, a câştigat un Oscar pentru pelicula din 1975, ”One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, şi a produs zeci de filme independente.

„Am fost suficient de norocos să fac parte atât din Hollywoodul clasic, cât şi din noul Hollywood”, a declarat Michael Douglas.

Actorul a adăugat că este onorat să fie unul dintre cei peste 2.600 de bărbaţi şi femei de pe Walk of Fame:

„Sunt oameni care îşi iubesc meseria şi cărora le place să amuze oameni din lumea întreagă”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton