Homepage  / Vedete

Michael Douglas dezvăluie că Val Kilmer are cancer: „Mă rog pentru el”

Michael Douglas dezvăluie că Val Kilmer are cancer: „Mă rog pentru el”

de Redactia Tvmania

Deşi anul trecut Val Kilmer a negat că este bolnav, Michael Douglas (72 de ani) insistă că actorul de 56 de ani suferă de aceeaşi boală pe care a avut-o el în 2013: cancer oral, citim pe people.com.

michael-douglas-val-kilmer

„Val e un tip minunat, care se luptă cu ce m-am luptat şi eu şi situaţia nu e prea roz. Mă rog pentru el. De asta nu aţi mai auzit prea multe despre el în ultima vreme”, a povestit Douglas.

În 2015, Kilmer a fost fotografiat acoperindu-şi gâtul cu bandane şi eşarfe şi având montat un tub de traheostomie, dar a transmis că nu este bolnav: „Am fost (la spital) pentru a verifica că nu am o tumoare sau o infecţie”, scria el atunci pe Facebook.

Kilmer a refuzat tratamentul medical din cauza religiei

Anul trecut, TMZ.com scria că Val Kilmer a refuzat să-şi trateze problemele medicale din cauza sectei al cărui membru este. Mai precis, actorul este adeptul mişcării religioase ştiinţa creştină (apărută în SUA în a doua jumătate a secolului XIX), care crede că realitatea este spirituală (lumea materială e o iluzie) şi, deci, bolile trebuie tratate nu medical, ci prin rugăciune.

La începutul lui 2015, Kilmer a ajuns la spital din cauza unei tumori în zona gâtului, care sângera, era clar vizibilă şi pe care nu a tratat-o, deşi ştia de existenţa ei din vara trecută. Medicii din Santa Monica l-au operat pe actor, iar membrii familiei sale au povestit că îl bat la cap de luni bune să meargă la un doctor, fără succes. Acesta i-ar fi eliminat din viaţa lui pe toţi cei care insistau să vadă un medic.

 

Alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Val Kilmer se întoarce în „Top Gun 2”

2. Val Kilmer are restanţe la plata pensiei alimentare

3. Fiul lui Michael Douglas a fost eliberat din închisoare după 7 ani

4. Michael Douglas: „Actorii tineri din SUA sunt «asexuali»”

5. Michael Douglas n-a avut cancer la gât, ci la limbă!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton