Homepage  / Ultimul număr

Michael Douglas reia un rol care i-a adus Oscarul acum 23 de ani

Michael Douglas reia un rol care i-a adus Oscarul acum 23 de ani

de Redactia Tvmania

Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule” a fost apreciat de criticii care au spus că Michael Douglas continuă perfect rolul care i-a adus un Oscar acum 23 de ani.

.

Lăcomia a devenit legală. Aceasta este concluzia pe care o trage Gordon Gekko (Michael Douglas) în 2001, după ce iese de la închisoare, îşi primeşte înapoi doar telefonul mobil vechi de 20 de ani şi constată că afară nu îl aşteaptă absolut nimeni (limuzina care opreşte în faţa penitenciarului e pentru un rapper, nu pentru el).

Şapte ani trec: foştii lui colegi de pe Wall Street îi ignoră avertismentele despre criza economică şi fiica lui, Winnie (Carey Mulligan), şi-a construit viaţa departe de problemele lui cu legea. Acum este fericită şi logodită cu ambiţiosul Jacob Moore (Shia LaBeouf, care s-a pregătit pentru rol alături de angajaţi la bursă şi, investind 20.000 de dolari, a câştigat peste 400.000!).

Protagonistul din primul „Wall Street” (1987) al lui Oliver Stone este un dinozaur care pare a nu-şi găsi locul în contemporaneitatea afectată de criza economică, dar cum „banii nu dorm niciodată” Gekko revine în acţiune.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton