Homepage  / Vedete / Vedete străine

Douglas şi Zeta-Jones nu divorţează, iau o pauză

Douglas şi Zeta-Jones nu divorţează, iau o pauză

de Redactia Tvmania

Cuplul de actori a luat o pauză după 13 ani de căsătorie, într-o încercare de a rezolva problemele care l-a afectat în ultima vreme.

Zvonurile despre o posibilă ruptură între Michael Douglas (68 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (43 de ani) datează de mai multă vreme şi s-au concretizat la începutul acestei luni.

Reprezentantul actorilor susţine însă că nu s-a ajuns la divorţ: „Catherine şi Michael iau o pauză pentru a-şi evalua şi repara mariajul. Nu vom mai comenta pe această temă.”

Până acum, nici unul din cei doi actori n-a depus actele de divorţ. Michael Douglas se află în vacanţă pe un iaht din Sardinia, în timp ce Catherine Zeta-Jones s-a retras la New York, împreună cu cei doi copii ai lor, Dylan (12 ani) şi Carys (10 ani).

Mariajul lor a fost afectat de mai multi factori, printre care problemele de sănătate.

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2010, dar a reuşit să învingă boala. La rândul ei, Catherine Zeta-Jones suferă de tulburare bipolară şi se internează periodic pentru tratament.

Michael Douglas a mai fost căsătorit cu Diandra Luker, fiica unui diplomat austriac. Prima soţie i-a născut un fiu, Cameron (34 de ani), aflat momentan la închisoare pentru deţinere şi trafic de droguri.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton