Homepage  / Cinema

Michael Keaton și Colin Farrell au fost confirmați în distribuția noului „Dumbo”. În film va juca și Eva Green

Michael Keaton și Colin Farrell au fost confirmați în distribuția noului „Dumbo”. În film va juca și Eva Green

de Redactia Tvmania

D23, convenția bianuală a Disney, a fost ocazia perfectă ca studiourile să anunțe începerea producției pentru „Dumbo”, regizat de Tim Burton, și din a cărui distribuție fac parte: Michael Keaton, Eva Green, Colin Farrell și Danny DeVito.

Prezentarea noului „Dumbo” a fost unul dintre momentele forte ale convenției Disney. Chiar dacă Tim Burton nu a fost „în carne și oase” acolo, el a făcut un mic video care a fost proiectat publicului.

Într-un vagon (asemănător cu cel din primul „Dumbo”, din 1941), regizorul a confirmat că producția adaptării live a început și a declarat: „«Dumbo» a fost dintotdeauna unul din filmele mele preferate. Vrem să dăm filmului aceeași inimă și aceleeași emoție pe care le-am iubit în filmul original”.

Din distribuție, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito și Eva Green au fost oficial confirmați. Este vorba despre prima colaborare dintre Farrell și Burton, ceilalți sunt obișnuiți cu regizorul lui „Edward cu mâini de foarfece”.

Astfel, l-am văzut pe Keaton în „Beetlejuice”, apoi în „Batman” și „Batman se întoarce”. DeVito a jucat în „Batman se întoarce”, „Mars Attacks” și „Big Fish”. În sfârșit, Eva Green, ultima venită în universul Burton, a fost pe genericele filmelor „Dark Shadows” și „Miss Peregrine”.

Dumbo” va avea premiera pe 29 martie 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton