Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Michaela Prosan, protagonista serialului „Fructul oprit”, este însărcinată. Modul inedit în care a făcut anunțul

Michaela Prosan, protagonista serialului „Fructul oprit”, este însărcinată. Modul inedit în care a făcut anunțul
7

de Redactia Tvmania

Michaela Prosan, cunoscută pentru rolurile din serialele românești „Fructul oprit” și „Sacrificiul”, este însărcinată pentru prima oară.

Michaela Prosan a anunțat marea veste în mediul online cu o imagine inedită realizată în timpul unei ședințe foto. În fotografia postată de actrița aceasta își ține mâinile pe burtica deja vizibil crescută, semn că sarcina sa este destul de avansată. Michaela Prosan nu a dezvăluit momentan sexul bebelușului pe care îl așteaptă. 

În urmă cu câteva zile actrița a împărtășit și o serie de fotografii cu tatăl copilului și partenerul ei de viață, singura  descriere a fotografiilor fiind un emoji reprezentând o inimă.

 

Michaela Prosan a vorbit în mai multe interviuri și despre cum a început cariera ei și cu ce se ocupa înainte de a deveni celebră datorită rolului din serialul Fructul oprit.

„În 2014 mi-am dat licența la UNATC cu spectacolul ‘Steaua fără nume’, pe care l-am jucat timp de doi ani la Teatrul Elisabeta și am fost cu el prin diferite orașe din țară. Pe lângă, mai făceam reclame, scurtmetraje, mergeam la workshop-uri, la masterclass-uri de actorie și la castinguri. Nu îmi doream să lucrez în televiziune, aveam tot felul de preconcepții și am refuzat propuneri în trecut. ‘Fructul oprit’ a apărut în viața mea după o perioadă în care nu mi se legau proiecte, o perioadă plină de nemulțumiri, de uși închise. Am fost obișnuită să muncesc de mică și, când am văzut că telefonul nu mai sună și că lucrez sporadic, m-am gândit să merg într-o altă direcție, să fac altceva”, a declarat actrița Michaela Prosan în urmă cu ceva timp.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton