Homepage  / Vedete / Vedete străine

Michel Brown, protagonistul telenovelei „Suflete pereche”, are un proiect de senzație în colaborare cu Amazon Prime și History Latin America

Michel Brown, protagonistul telenovelei „Suflete pereche”, are un proiect de senzație în colaborare cu Amazon Prime și History Latin America

de Ioana Maria,

History Latin America, Amazon Prime Video și TV Azteca au confirmat lansarea co-producției „Hernan”, un serial care va aduce în atenția telespectatorilor istoria Mexicului și promite a fi una din cele mai ambițioase producții hispanice din ultimul timp. 

Din producție face parte și actorul Michel Brown, pe care în prezent îl puteți urmări zilnic în telenovela „Suflete pierdute”, alături de Angelique Boyer pe postul Pro 2, începând cu ora 19.00. 

Premiera serialului marchează comemorarea a 500 de ani de la venirea lui Hernan Cortes – cel care a reușit să cucerească Mexicul între anii 1519-1521, pentru regii Spaniei – pe meleagurile Americii de Sud. Co-producția „Hernan” va avea premiera pe Amazon Prime joi, 21 noiembrie. 

„Hernán” este considerat cel mai scump blockbuster al anului pe piața latino-americană. Această dramă epică, creată, dezvoltată și produsă de studioul de producție mexican Dopamine în colaborare cu producătorul spaniol Onza Entertainment, are o distribuție importantă ce îl are ca protagonist pe Óscar Jaenada (Luis Miguel din Rambo: Ultimul sânge), care îl va interpreta pe cuceritor. , Michel Brown ( Falco), Dagoberto Gama (Gringo), Jorge Guerrero (Roma, Candidatul), Víctor Clavijo (Ministerul timpului), Almagro San Miguel (Centrul medical).

  

Povestea serialului „Hernan” 

 

Povestea lui Cortes este cea a unui vizionar ambițios care descoperă o civilizație complet diferită și nouă. Este povestea confruntării culturale dintre două popoare foarte puternice și mândre de bogățiile lor, care, în același timp, sunt martorii descoperirii unei lumi noi. Este o narațiune perturbatoare și provocatoare care generează o mie de imagini, care se confruntă cu mai multe povești în timp ce pune la îndoială ce credem că știm despre protagoniștii care au schimbat viitorul întregii Americi. Multe dintre miturile cuceririi sunt demolate, altele confirmate și fiecare spectator poate defini de partea cărei povești dorește să rămână.

 

Este o serie extrem de ambițioasă: prezentarea unei lumi care nu mai există, narațiunea în diferite perioade de timp, cruzimea vremii. Cu toate acestea este o călătorie, o cronică a modului în care aceste personaje au trăit acea epocă. Complexitatea producției rezultă din efectele vizuale, costumele și arhitectura peisajelor în care acesta a fost filmat. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton