Homepage  / Vedete străine

Franco Reyes se întoarce! Michel Brown va juca în „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”, sezonul 2

Franco Reyes se întoarce! Michel Brown va juca în „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”, sezonul 2

de Roxana Mirea,

Vești bune pentru fanii telenovelei „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”. Michel Brown, cel care îl interpreta pe Franco Reyes, a anunțat că se va alătura colegilor lui și va juca și el în sezonul 2 al telenovelei. Încă de când s-a aflat că „Jurământul” / „Pasión de gavilanes” va avea sezonul 2, Michel Brown a declarat că lui îi este imposibil să mai facă parte din distribuție, însă lucrurile s-au schimbat între timp.

Michel Brown va juca în „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”, sezonul 2

În sfârșit, cei șase protagoniști din „Jurământul” / „Pasión de gavilanes” (Danna García, Mario Cimarro, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista, Natasha Klauss și Michel Brow) vor reinterpreta îndrăgitele personaje și în sezonul al doilea al telenovelei. Inițial, Michel Brow a spus clar că el nu va face parte din distribuția pentru cel de-al doilea sezon, însă imposibilul a devenit posibil. Actorul a declarat, joi, 18 noiembrie, că îl va reinterpreta pe Franco Reyes în „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”, sezonul 2.

După cum știți cu toții, nu am putut participa la cel de-al doilea sezon al telenovelei „Pasión de gavilanes” pentru că aveam un serial ale cărui filmări erau în același timp cu filmările pentru Pasión de gavilanes. Ne-am întâlnit cu cei de la Telemundo și pe baza mesajelor, cantitatea imensă de mesaje pe care le-am citit cu multă afecțiune de la voi toți, am reușit să găsim o perioadă pentru a avea o participare specială în telenovelă. Vreau să vă spun că este confirmat faptul că voi începe să filmez în curând”, a declarat Michel Brow, pe Instagram.

Frații Reyes

Actorul, care la sfârșitul anului 2020 a declarat presei spaniole că nu este interesat să facă din nou parte din distribuția „Jurământul”, a spus că se alătură tuturor colegilor săi „pentru a face o scurtă, dar consistentă participare specială în cadrul acestui proiect incredibil”.

Foarte curând ne vom revedea pe Telemundo. Vă mulțumesc pentru mesaje, mulțumesc Telemundo pentru că a găsit acest timp și ne vedem foarte curând în cel de-al doilea sezon al Pasión de gavilanes„, a încheiat actorul.

Despre ce este vorba în televonela „Jurământul”, sezonul 2

Acțiunea din cel de-al doilea sezon al telenovelei „Jurământul” / „Pasión de gavilanes” va avea loc la 20 de ani după ce frații Reyes s-au îndrăgostit de surorile Elizondo. Ce trei frați s-au dat drept muncitori la fermă pentru a se infiltra în viața familiei Elizondo pentru a putea răzbuna moartea surorii lor. Cu toate acestea, resentimentele s-au risipit cu timpul, pe măsură ce s-au născut sentimentele de iubire.

Acum, 20 de ani mai târziu, frații vor fi nevoiți să se confrunte cu noi provocări care le amenință familia. O crimă tragică care implică moartea unui profesor zdruncină familia, deoarece dovezile indică faptul că copiii unuia dintre cupluri ar putea fi vinovați, dezlănțuind o serie de evenimente sfâșietoare care le vor pune din nou la încercare dragostea și loialitatea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton