Homepage  / Vedete străine

5 lucruri pe care nu le știați despre Michele Morrone, actorul din controversata serie de filme „365 de zile”, de la Netflix

5 lucruri pe care nu le știați despre Michele Morrone, actorul din controversata serie de filme „365 de zile”, de la Netflix

de Mioara Tronaru,

Actorul italian Michele Morrone (31 de ani) este interpretul mafiotului Massimo în seria de filme erotice „365 de zile”, ambele disponibile pe Netflix. Vedeți mai jos cinci informații despre acesta.

1. Și-a dat seama că vrea să fie actor văzând seria „Harry Potter”

Devenit celebru în 2020, datorită succesului și polemicii care s-a iscat în jurul peliculei „365 de zile”, Michele Morrone a mărturisit pentru Corriere della sera că și-a descoperit vocația când era foarte tânăr și asta datorită seriei de filme „Harry Potter”. „Aveam 11 ani când, după ce am văzut filmul, m-am dat seama că vreau și eu să fac parte din această lume fantastică”, a declarat actorul.

2. Este și muzician

Actorul Michele Morrone este un om cu multe talente. În afară de aspectul fizic datorită căruia are și o carieră în modeling, compune și muzică, de la 25 de ani. „Am început să cânt la chitară învățând cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube”, spune acesta în Corriere della sera. Și nu numai că zdrăngăne ca toată lumea, dar și compune. Mai multe piese din albumul său, intitulat „Dark Room”, sunt și pe coloana sonoră originală a filmului „365 de zile”, printre acestea, cea mai celebră este „Feel It”. Iar fanii sunt foarte încântați de postările sale de pe contul de Instagram.

3. Este și creator de modă

În august 2020, Michele Morrone și-a lansat propria sa marcă de haine pentru femei, AurumRoma. A dat vestea pe Instagram, iar la puțin timp după postare, traficul de pe site-ul mărcii a blocat pagina de internet. Pentru creațiile sale, actorul a colaborat cu designer-ul vestimentar Chiara Pollano.

4. Ar fi putut juca în „Toy Boy”

Remarcat pentru rolul Massimo și pentru aspectul său fizic, Michele Morrone a primit un rol în sezonul al doilea al serialului spaniol „Toy Boy”. Dar la puțină vreme de la anunț, actorul s-a retras din motive personale. A fost înlocuit de spaniolul Alex Gonzalez.

5. Era pe punctul de a renunța la actorie

Michele Morrone a povestit el însuși un episod foarte dificil din viața sa privată, în urma căruia a intrat în depresie. „Acum un an și jumătate, eram pe punctul de a renunța la tot, nu mai voiam să joc. Eram în depresie după ce am divorțat. Îmi găsisem un post de grădinar într-un sătuc de o mie de oameni pentru că nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată. Când ajungi la fundul sacului, destinul își dă un imbold, iar tu, dacă ești puternic, te poți repune pe picioare. Crede întotdeauna în tine… ÎNTOTDEAUNA”, a scris Morrone pe Instagram.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton