Homepage  / Vedete / Vedete străine

Michelle Pfeiffer, „cu inima frântă” după moartea lui Coolio. Ce legătură era între cei doi

Michelle Pfeiffer, „cu inima frântă” după moartea lui Coolio. Ce legătură era între cei doi

de Andra Stana,

Michelle Pfeiffer s-a numărat printre celebritățile care i-au adus un omagiu emoționant rapperului Coolio, după moartea acestuia la vârsta de 59 de ani.

Continuă să curgă omagii pentru rapperul Coolio după vestea tragică a morții starului, miercuri, la vârsta de 59 de ani.

Muzicianul, cunoscut mai ales pentru Gangsta’s Paradise – coloana sonoră emblematică a filmului „Dangerous Minds” din anii ’90 – a murit în urma unui presupus stop cardiac, a dezvăluit managerul său, după ce un prieten l-a găsit întins fără reacție pe podeaua băii sale.

Și aproape imediat după aflarea veștii, vedete din întreaga lume au început să se alăture fanilor pentru a-i aduce un omagiu.

Michelle Pfeiffer, mesaj special după aflarea veștii morții lui Coolio

Printre primii a fost Michelle Pfeiffer, care a jucat rolul principal în „Dangerous Minds”. Ea a distribuit un clip al melodiei de mare succes și a spus că are „inima frântă” la aflarea veștii, scrie mirror.co.uk.

Ea a scris: „(Am) Inima frântă la aflarea veștii decesului talentatului artist @coolio. O viață curmată mult prea devreme. După cum unii dintre voi poate știți, am fost destul de norocoasă să lucrez cu el la Dangerous Minds în 1995. A câștigat un Grammy pentru cântecul său genial de pe coloana sonoră – care cred că a fost motivul pentru care filmul nostru a avut atât de mult succes.”

Ea a continuat: „30 de ani mai târziu, încă mă trec fiori când aud cântecul. Trimit dragoste și lumină familiei sale. Odihnește-te în putere, Artis Leon Ivey Jr.”.

Printre colegii muzicieni din anii ’90 care au împărtășit mesaje sincere s-a numărat MC Hammer, care a scris pe Twitter: „Unul dintre cei mai drăguți tipi pe care i-am cunoscut. Oameni buni. R.I.P. Coolio”.

LL Cool J a împărtășit și el un scurt omagiu pe platformă, scriind: „Odihnește-te în putere, fratele meu. @Coolio Love & Respect”.

Ice Cube a distribuit și el un articol în care a anunțat decesul starului: „Aceasta este o veste tristă. Am fost martor direct la ascensiunea acestui om spre vârful industriei. Odihnește-te în pace @Coolio”.

Snoop Dogg a distribuit melodia Kenan & Kel pe Instagram Stories în semn de omagiu pentru vedeta care a interpretat-o.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton