Homepage  / Vedete / Vedete străine

Michelle Pfeiffer, superbă la 63 de ani. Cum a apărut actrița la un eveniment din Los Angeles

Michelle Pfeiffer, superbă la 63 de ani. Cum a apărut actrița la un eveniment din Los Angeles
6

de Andra Stana,

Michelle Pfeiffer este încă una dintre actrițele de la Hollywood care nu își arată vârsta. La cei 63 de ani ai săi, aceasta a uimit pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția la cel mai recent eveniment la care a luat parte, în Los Angeles, Statele Unite.

Cum arată astăzi Michelle Pfeiffer. Actrița are 63 de ani și niciun rid

Actrița a uimit audiența cu prospețimea chipului pe care nu se vedea niciun rid.

Blonda de 63 de ani a urcat pe scenă la gala The Hollywood Reporter’s 2021 Power 100 Women in Entertainment. Pe scena evenimentului, Pfeiffer i-a înmânat un premiu actriței Selma Blair. Între cele două există o relație specială, scrie filmnow.ro.

Michelle-Pfeiffer-superba-la-63-de-ani.-Cum-a-aparut-actrita-la-un-eveniment-din-Los-Angeles-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Michelle Pfeiffer ales să poarte un costum impecabil, închis la culoare, cu pantaloni, și un machiaj natural și proaspăt.

Actrița este o adeptă a vieții sănătate. Și la 63 de ani are mare grijă de ea, face sport, dar, probabil, și genele bune o ajută să arate atât de bine.

Acum câteva luni, vedeta a postat pe Instagram un filmuleț în care arăta cum se antrenează pentru noul ei rol din pelicula „Ant Man”.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton