Homepage  / Vedete străine

Michelle Renaud și Matías Novoa din „Moștenitorii” se iubesc dincolo de micile ecrane. Cum și-au confirmat relația

Michelle Renaud și Matías Novoa din „Moștenitorii” se iubesc dincolo de micile ecrane. Cum și-au confirmat relația

de Roxana Mirea,

Telenovela „Moștenitorii” (La Herencia”), o producție mexicană din 2022, este difuzată și la noi, de pe 5 septembrie, pe postul Acasă. Personajele principale (Sara și Juan) sunt interpretate de Michelle Renaud și Matías Novoa, a căror iubire a trecut de micile ecrane. Inițial, cei doi au negat vehement zvonurile potrivit cărora au o relație amoroasă, însă, acum au dezvăluit că formează un cuplu și în viața reală.

Michelle Renaud și Matías Novoa din „Moștenitorii” și-au confirmat relația

Protagoniștii telenovelei de succes „Moștenitorii” / „La herencia”, pe care telespectatorii o pot urmări pe postul Acasă, formează un cuplu și în viața reală. Povestea de dragoste dintre Michelle Renaud și Matías Novoa a trecut dincolo de ecran. După luni de zvonuri, actrița mexicană și iubitul ei și-au confirmat relația joi, 6 octombrie, pe coperta ediției mexicane a revistei ¡Hola!.

„Ne-am dori să devenim părinți împreună”, se arată în publicație.

Cea mai frumoasă poveste de dragoste vine atunci când te aștepți mai puțin, iar tu ai venit să-mi arăți dragostea adevărată”, a scris Renaud pe profilul său de Instagram.

Drumurile lui Michelle și ale lui Matias s-au încrucișat în 2021, în timp ce filmau pentru „Doblemente embarazada 2”. „O iubesc foarte mult pe Mich, este o parteneră grozavă”, a declarat actorul în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru People en Español, când se pare că erau doar prieteni.

„Am filmat împreună un film înainte de telenovelă și atunci ne-am cunoscut și, ca prin magie, ne-au sunat în același timp când filmam filmul pentru a participa la acest proiect, amândoi ca protagoniști și nu știam niciunul despre celălalt, dar ne-am întâlnit și am spus ‘hei, tocmai m-au sunat de la Televisa’, ‘și pe mine’, ‘ce proiect este’, ‘cel cu Juan Osorio’ și ea a spus ‘și pe mine tot pentru proiectul ăsta’ și eu am spus ‘nu-mi vine să cred'”, a povestit Novoa. „Așa că imaginați-vă că am avut două proiecte la rând, unul în film și altul într-o telenovelă, am petrecut aproape șase luni împreună și m-am atașat foarte mult de ea, este o femeie plină de dragoste și energie și este foarte plăcut să lucrezi cu astfel de oameni, pentru că până și cea mai grea zi devine mai ușoară”.

Michelle Renaud a avut o relație cu Danilo Carrera

Matías a divorțat în 2021, după doi ani de mariaj, de Isabella Castillo, o actriță și cântăreață de origine cubaneză. Actorul are și un băiat în vârstă de 11 ani rezultat în urma relației cu actrița venezueleană María José Magán.

Michelle a fost căsătorită din 2016 până în 2018 cu Josue Alvarado, ce doi având împreună și un băiețel. În 2021, Michelle s-a despărțit, după doi ani, de actorul Danilo Carrera, alături de care a jucat în telenovelele „Raze de lună” și „Totul pentru iubire”. La vremea respectivă tabloidele mexicane au vehiculat faptul că rupture s-a produs pentru că Michelle l-a înșelat pe Josue cu Matías Novoa, însă cei doi au negat vehement.

Anul acesta, au apărut noi zvonuri că Michelle Renaud și Matías Novoa ar forma un cuplu dincolo de camerele de filmat. Dar din nou ei au dezmințit, asta până acum.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton