Homepage  / Articole

Michelle Williams se iubeşte cu Jason Segel

Michelle Williams se iubeşte cu Jason Segel

de Redactia Tvmania

Michelle Williams şi Jason Segel formează un cuplu simpatic la Hollywood. Deşi au încercat să îşi ascundă relaţia, după ce zvonurile că ar forma o pereche au ajuns în presă, prin luna martie a acestui an, cei doi actori sunt “extrem de îndrăgostiţi”, scrie usmagazine.com.

Conform unei surse citate de publicaţia mai sus amintită, starul din “Păpuşile Muppets” ar fi de-a dreptul obsedat de blonda Michelle.

Ca totul să fie perfect între ei doi, Jason Segel a învăţat să aibă o relaţie bună cu fiica de şase ani a actriţei (fiica regretatului Heath Ledger).

“Fac tot felul de activităţi împreună; desenează sau ascultă muzică, de exemplu”, a spus o sursă.

Bărbatul a vorbit o singură dată public despre relaţia lui cu Michelle Williams. Într-un interviu, el a declarat că tot ce şi-ar dori de la relaţia lor ar fi să “fim foarte fericiţi împreună. Asta e tot ce voi declara despre relaţia noastră”.

Michelle dă sfaturi în amor

Michelle Williams apare pe coperta din această lună a revistei Flare (ediţia canadiană), iar actriţa în vârstă de 31 de ani a ţinut morţiş să dea sfaturi în dragoste fanilor care urmau să citească materialul.

Starul din „Brokeback Mountain” e convinsă că un iubit trebuie „să fie poarte mult mai mult decât drăguţ cu partenera sa. Meritaţi mai mult decât un om care se poartă doar drăguţ cu voi”, a spus Michelle.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton