Homepage  / Știri

Mickey şi magicianul Michael Barron vin la „Copiii spun lucruri trăsnite”

Mickey şi magicianul Michael Barron vin la „Copiii spun lucruri trăsnite”

de Redactia Tvmania

Mickey Mouse şi prietenul său magicianul Michael Barron sunt în România şi au fost invitaţi în emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”, de la Prima TV, să-i cunoască pe Rebecca Niculae, Alexandru Dobre, Ştefan Sava şi David Petrovici.

Florian Ghimpu le-a dat întâlnire micuţilor într-un cadru relaxant, pentru o discuţie ca între prieteni, la o prăjitură şi un pahar de suc. Fară să ştie ce-i aşteaptă, primii care au onorat invitaţia au fost Ştefan şi David, ambii pasionaţi de magie şi iluzionism.

La un moment dat, Florian le-a făcut copiilor o surpriză şi l-a invitat pe magicianul Michael să li se alăture. Cei doi băieţei au rămas cu gura căscată când au văzut trucurile iluzionistului de la Disney, cu atât mai mult cu cât au fost direct implicaţi în numerele de magie.

Nici Rebecca şi nici Alexandru nu bănuiau că o zi, aparent banală, avea să se transforme într-una pe care, probabil, nu o vor uita niciodată. Întâlnirea cu Mickey Mouse avea să le aducă nu numai zâmbete pe buze ci şi bucuria de a-l cunoşte pe cel mai iubit şoricel din lume.

Cum au reacţionat micuţii când şi-au întâlnit eroul de poveste şi ce trucuri le-a făcut magicianul Michael, aflaţi urmărind „Copiii spun lucruri trăsnite”, marţi, 5 februarie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

Celebrul şoricel şi prietenul său vor susţine în România spectacolul „Mickey’s Magic Show”, care va avea loc la Sala Palatului, între 13 şi 17 februarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton