Homepage  / Seriale

Micul dragon Coconut vine în luna mai la Boomerang. Ce mai vedem în luna următoare la postul pentru copii

Micul dragon Coconut vine în luna mai la Boomerang. Ce mai vedem în luna următoare la postul pentru copii

de Redactia Tvmania

Coconut este un dragon de foc, dar în aventurile lui nu este singur, îi vor fi alături Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Tot în luna mai, Boomerang mai aduce episoade noi din serialele animate: „Grizzy și lemingii” și „Oddbods”.

SERIAL NOU: „Coconut – Micul dragon”

Premiera: luni, 8 mai, de la 08.25.

Difuzarea: de luni până vineri, de la 08.25.

Coconut este un dragon de foc mititel care are sarcina de a păzi iarba de foc, o plantă care îi conferă neamului său un dar unic: acela de a sufla flăcări. Într-o zi, Coconut se trezește că cineva a furat-o chiar de sub nasul lui şi, astfel, Coconut trebuie să pornească în căutarea ierbii focului. Din fericire, nu este singur, căci Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos, vin în ajutorul său.

EPISOADE NOI: „Grizzy și lemingii”

Premiera: sâmbătă, 22 aprilie, de la 18.20.

Difuzarea: de luni până vineri, de la 18.20.

E mare ca un urs, puternic ca un urs, inteligent… ca un urs. În mod normal, niciun alt animal nu ar îndrăzni să îi pună la îndoială acțiunile, iar acest lucru este valabil pentru toți, mai puțin pentru un trib de animale inofensive și amuzante: lemingii.

Întrucât Grizzy și lemingii nu sunt suficient de civilizați pentru a lua în calcul posibilitatea de a conviețui în pace, cele două tabere vor încerca toate trucurile posibile pentru a submina autoritatea celeilalte părți.

EPISOADE NOI: „Oddbods”

Difuzare: de luni până vineri, de la 15.10.

Oddbods sunt creaturi blănoase şi poznaşe. Fiecare are o personalitate distinctă la fel ca blana pe care o poartă şi nu seamănă deloc unul cu celălalt, dar când sunt împreună, te poţi aştepta la orice.

Pentru ei, orice este amuzant, chiar şi atunci când trebuie să aştepţi autobuzul sau când te prinde ploaia. Situaţiile de zi cu zi sunt mai hazlii atunci când micii poznaşi sunt prin preajmă.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton