Homepage  / Vedete româneşti

Micutzu, noi detalii despre lupta cu kilogramele. Ce a dezvăluit despre viața sentimentală

Micutzu, noi detalii despre lupta cu kilogramele. Ce a dezvăluit despre viața sentimentală
10

de Roxana Mirea,

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, este unul dintre cei mai cunoscuți actori de stand-up comedy de la noi. Acesta a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a răspuns la o serie de întrebări mai incomode și directe. Micutzu a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus, dar și despre viața sentimentală.

Care este scopul lui Micutzu

Cosmin Nedelcu este de 17 ani actor de stand-up comedy. El revine din când în când la actorie, cu roluri în filme de scurt sau lung metraj. Recent, a jucat în filmul „Teambuilding”, care poate fi urmărit pe Netflix.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, actorul a mărturisit că nu se simte bine în pielea lui, dar muncește în acest sens.

„Încă nu se simte bine în pielea lui și mai are de muncit la treaba asta, dar clar e că în momentul în care începi să îți dai seama de niște lucruri, și să le subliniezi în mintea ta, și să le discuți, și să le verbalizezi… Lucruri care nu îți plac neapărat la tine. O chestie ar fi cu greutatea, pe care tot încerc de ceva timp să o modific, eu nedorindu-mi neapărat să slăbesc în sensul de Bordea. Aș dori să mai slăbesc, dar, în același timp, să fiu și un bărbat capabil să trag un camion. Lucrez la chestia asta. (…)

Scopul meu este să devin cea mai bună variantă a mea și asta înseamnă că trebuie să modific anumite lucruri. A trebuit să lucrez la temperament, a trebui să lucrez la… uite, asta e o chestie foarte importantă pe care n-am mai spus-o până acum. Când ai senzația că ești de partea dreptății și te deranjează nedreptatea, ai senzația că tu mereu ai dreptate pentru că ești de partea dreptății și am realizat că nu este cazul întotdeauna, ba chiar în foarte puține cazuri dreptatea îți aparține în totalitate. Oamenii sunt diferiți și fiecare om are dreptatea lui”, a spus Micutzu.

Micutzu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Micutzu, despre lupta cu kilogramele

Micutzu muncește pentru a ajunge cea mai bună versiune a lui și recunoaște că bătălia cu kilogramele în plus nu s-a încheiat, încă. Cândva, el avea aproape 167 de kilograme, moment în care a realizat că trebuie să facă o schimbare și a slăbit extraordinar de mult. Acum, a mărturisit că nu știe câte kilograme are pentru că nu s-a mai urcat pe cântar.

Nu m-am mai cântărit de ceva timp pentru că în momentul în care am turneu, nu mă pot organiza foarte bine. Nu mă pot organiza să merg la antrenament, fiind plecat prin țară, nu mă pot organiza să nu mănânc chestii pe care n-ar trebui să le mănânc. Din vară și până acum, cu tot cu promovarea filmului și tot programul pe care l-am avut, m-am îngrășat destul de mult. M-am îngrășat în sensul că eu am o marjă de 10 kilograme pe care o iau sau o scad. Deci acum nu știu câte kilograme am. Clar scopul este că muncesc la a fi mai sănătos. Cred că despre asta este vorba”, a spus Micutzu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Micutzu, despre viața sentimentală

Micutzu a avut o relație de câțiva ani cu Dumitrița, însă, la sfârșitul anului 2021, cei doi au pus punct relației. Actorul a șters toate pozele cu fosta parteneră de pe rețelele sociale și spune acum că a făcut acest lucru pentru a pune punct definitiv poveștii de iubire. Pe de altă parte, Micutzu a recunoscut că, în prezent, este îndrăgostit. El nu a oferit și alte detalii despre cea care i-a furat inima.

Probabil nu se poate (n.r. dacă dragostea se poate șterge cu un click), dar e bine în momentul în care pui punct, să fie un punct cu adevărat punct din toate punctele de vedere. Cam despre asta a fost vorba. Să punem punct. Da (n.r. dacă este îndrăgostit)”, a declarat actorul de stand-up comedy.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton