Homepage  / Vedete / Vedete străine

Miguel Angel Silvestre iubeşte din nou. Aflaţi pe cine!

Miguel Angel Silvestre iubeşte din nou. Aflaţi pe cine!
3

de Redactia Tvmania

Actorul spaniol Miguel Angel Silvestre (35 de ani), protagonistul serialului „Velvet”, difuzat anul trecut de Happy Channel, se iubeşte, de câteva luni, cu Albania Sagarra, o tânără de 24 de ani pe care a cunoscut-o la Los Angeles, oraş în care Miguel locuieşte de ceva vreme.

Ultimul an a fost stresant pentru Miguel, care, după ce s-a împărţit între serialele „Velvet” şi „Sense 8”, a acceptat să joace în „Narcos”, producţie realizată de Netflix, pentru care a filmat în Columbia, New York şi Miami. Acum actorul se află într-o binemeritată vacanţă, pe care a dorit să o petreacă în Spania alături de noua sa iubită.

Relaţia dintre ei a fost făcută publică pe conturile lor de socializare, unde au urcat poze, dar şi un filmuleţ cu ei doi într-un magazin. Ulterior, au fost surprinşi de paparazzi împreună în aeroport.

Albania Sagarra, noua cucerire  lui Miguel Angel, este actriţă, model, practică surfingul şi a absolvit Facultatea de Comunicare, în Florida.

Miguel Angel Silvestre iubeşte din nou (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Actorul spaniol a fost mereu rezervat în ceea ce priveşte viaţa sa privată, cea mai mediatizată relaţie a sa fiind cu actriţa Blanca Suarez  („Internatul”, „Vaporul”), finalizată în urmă cu 3 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton