Homepage  / Vedete / Vedete străine

Miguel Ferrer, actorul din „NCIS: Los Angeles” a încetat din viață

Miguel Ferrer, actorul din „NCIS: Los Angeles” a încetat din viață

de Redactia Tvmania

Cunoscut pentru rolurile sale din serialele „Twin Peaks” (1990-1991), „Crossing Jordan” (2001-2007) și mai recentul „NCIS: Los Angeles” (din 2012), joi, 19 ianuarie 2017, în vârstă de 61 de ani, actorul Miguel Ferrer a pierdut lupta cu cancerul, după cum anunță site-urile americane.

Prin intermediul unui comunicat, producătorul și scenaristul R. Scott Gemmill a declarat: „Astăzi, «NCIS: Los Angeles» a pierdut unul dintre cei mai iubiți membri ai echipei. Miguel era un om cu un talent imens care avea o prezență puternică pe platouri, cu simțul umorului și cu o inimă mare”.

Miguel Ferrer este cunoscut și pentru rolurile sale din cinema. S-a făcut remarcat în „RoboCop” (1987), „Traffic” (2000) sau „Iron Man 3” (2013). Și-a împrumutat vocea pentru numeroase animații, printre care „Mulan” (1998) sau „Rio 2” (2014). Miguel Ferrer făcea parte dintr-o mare familie de actori, părinții săi au fost José Ferrer (decedat în 1992) și Rosemary Clooney (decedată în 2002), sora prezentatorului TV Nick Clooney și mătușa lui George Clooney.

Și George Clooney și-a exprimat omagiile față de vărul său de care era foarte apropiat: „Miguel Ferrer a pierdut lupta cu cancerul laringian. Decesul său a tulburat atât de mult familia noastră încât evenimentele zilei (evenimente importante) par palide în comparație cu moartea lui. Te iubim Miguel. Te vom iubi mereu”, a declarat acesta făcând referire la învestirea lui Donald Trump la Washington.

Înaintea decesului, Miguel Ferrer își reluase rolul Albert Rosenfield în sezonul al treilea din „Twin Peaks”. Primul episod al serialului va fi difuzat pe 21 mai, la Showtime.

A fost căsătorit între 1991 și 2003 cu actrița Leilani Sarelle, cu care are doi fii, Lukas (23 de ani) și Rafael (20 de ani). Din 2005, s-a recăsătorit cu producătoarea Lori Weintraub.

Alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Amal și George Clooney vor fi părinți de gemeni?

George Clooney se teme să împlinească 60 de ani

Foştii prieteni Brad Pitt şi George Clooney sunt la cuţite?

Cât a stat în genunchi Clooney când a cerut-o de soţie pe Amal?

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton