Homepage  / Vedete româneşti

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit! Primele imagini de la eveniment
6

de Roxana Mirea,

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit cu iubitul ei, Cătălin Șerbănescu. Au trecut 11 ani de la divorțul dintre ea și prezentatorul TV, iar acum Mihaela s-a decis să facă din nou pasul cel mare. Pentru ziua cea mare, fosta soție a lui Mădălin Ionescu a îmbrăcat o ținută surprinzătoare, în ciuda frigului de afară.

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a căsătorit! Alesul inimii ei este Cătălin Șerbănescu. Anunțul a fost făcut de Mihaela prin intermediul unui video, în care apare îmbrăcată în ținuta de nuntă. Pentru ziua cea mare, aceasta a optat pentru o rochie foarte scurtă, cu volănașe, în ciuda frigului de afară. La rândul său, mirele a optat tot pentru o ținută lejeră. Afaceristul a purtat o cămașă albă, un sacou negru și o pereche de jeansi deschiși la culoare, potrivit unica.ro.

Nunta dintre Mihaela Coșerariu și Cătălin Șerbănescu a avut loc în Veneția de Sus, un sat în comuna Părău din județul Brașov.

„Luni este o zi drăguță pentru o nuntă”, a scris fosta soție a lui Mădălin Ionescu pe Facebook. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu a publicat mai multe imagini din ziua nunții ei cu actualul partener.

mihaela-coserariu-fosta-sotie-a-lui-madalin-ionescu-s-a-casatorit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Mădălin Ionescu și Mihaela au divorțat în primăvara lui 2011, după 14 ani de mariaj, cei doi copii ai lor ajungând în grija tatălui.

Cristina Șișcanu, despre începutul relației cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a vorbit recent despre momentul în care l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu și cum a început povestea lor de iubire. Multă lumea a acuzat-o că prezentatorul și-a părăsit fosta soție pentru ea.

Când l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu, el era prezentator la „Acces direct”, iar ea era reporter. Inițial l-a admirat profesional, iar apoi s-a îndrăgostit de el. Cristina Șișcanu a dezvăluit acum că i-a fost teamă la început să aibă o relație cu prezentatorul.

„Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc. Rămăsese singur cu fata lui, Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece. Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost «To the moon and back», a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton