Homepage  / Televiziune

Mihaela Pripici a câștigat iUmor 2023. Pripi, mâna dreaptă a Aluzivei, a plecat acasă cu 20.000 de euro

Mihaela Pripici a câștigat iUmor 2023. Pripi, mâna dreaptă a Aluzivei, a plecat acasă cu 20.000 de euro
5

de Ioana Maria,

Mihaela Pripici a câștigat marea finală a sezonului 14 iUmor, din 21 mai 2023, finală în care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro și alți 10 concurenți. Jurații au fost impresionați de numărul său, ca ulterior, votul publicului să o desemneze câștigătoarea iUmor sezonul 14.

Câștigătoarea iUmor, Mihaela Pripici, a fost anunţată duminică, 21 mai 2023, la Antena 1. Finala iUmor a pus punct sezonului 14 al emisiunii care a stârnit hohote de râs în întreaga Românie. Din zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 14 iUmor, în marea finală a showului de umor au ajuns doar 11.

Fie că sunt singuri sau alături de colegii de trupă, fiecare a așteaptat cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu. După ce finaliștii s-au luptat pentru a lua câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, ca să intre astfel la votul publicului, au fost anunţaţi câştigătorii iUmor. 

img-21Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Mihaela Pripici a urcat ultima pe scena iUmor în cadrul importantei gale, iar emoțiile au fost atât de puternice, încât a cerut să coboare pentru câteva clipe ca să îi treacă starea de rău.

Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo au fost luați prin surprindere de glumele excelente pe care le avea și acuratețea cu care le-a livrat, având în vedere că a pornit stângaci. „A venit din nou fără să se bâlbâie, fără să tremure și a dat totul cap-coadă brici“, a zis Cortea, în timp ce Bordea a declarat: „Mie mi-a venit să plâng, jur! A fost prima oară în emisiunea asta când mi-a venit să plâng. Mi s-a rupt sufletul. Este imaginea vulnerabilității la fetița asta și este atât de bună!“. Pripi s-a calificat și ea în ultima etapă a competiției, iar Dan Țuțu i-a amuzat pe toți în timpul votării celor șapte finaliști iUmor.

Telespectatorii au votat-o într-un număr extrem de mare pe Mihaela Pripici, astfel că a fost desemnată câștigătoarea sezonului 14 iUmor. Alina Greavu, aka Aluziva, i-a fost alături finalistei și a filmat clipele în care Șerban Copoț și Dan Badea au făcut marele anunț și, ulterior, imaginile emoționante le-a postat pe Instagram. „A fost o seară extraordinară! Putea fi un show internațional, am mai zis“, a punctat Delia în cadrul testimonialelor despre iUmor, iar Cheloo a spus: „A fost o finală de nota 10“.

Câștigătoarea iUmor 2023 a mărturisit cum a primit vestea și ce planuri are cu banii: „Sunt încă în stare de șoc, nu realizez că e real ce s-a întâmplat. A fost un moment epic în care au fost alături de mine cei mai importanți oameni din viața mea: părinții mei, sora mea, Alina și Adi – a doua mea famile – și câțiva prieteni pe videocall. O parte din bani o voi dona, iar pe restul, cel mai probabil, o să-i pun deoparte ca să îmi iau un apartament departe de Chiajna “.

Pripi, mâna dreaptă a Aluzivei

Pripi se implică în acțiuni de voluntariat. Ea o ajută pe Alina Greavu, cunoscută drept Aluziva, creator de conținut și activist, fondatoarea Asociației ALUZIVA. Ba mai mult, câștigătoare de la „iUmor” 2023 a câștigat titlul de Voluntarul anului 2022.

Nu doar că Pripi este asistenta Aluzivei, dar ea face deja parte din familia acesteia. În urmă cu câteva săptămâni, Aluziva i-a dedicat un mesaj emoționant lui Pripi, cu ocazia ei de naștere. Aceasta i-a reamintit tinerei cât de mult o prețuiește.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton