Homepage  / Articole

Mihaela Rădulescu îşi petrece vacanţa în România

Mihaela Rădulescu îşi petrece vacanţa în România

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_19118" align="alignleft" width="300" caption="Mihaela Rădulescu i-a ţinut cu succes locul lui Dani la matinal, alături de Răzvan şi Daniela"][/caption]

Timp de trei zile, între 28 şi 30 iunie, Mihaela Rădulescu i-a ţinut locul iubitului ei, Dani Oţil, în emisiunea “’Neatza cu Răzvan şi Dani”. În timp ce diva a primit invitaţii şi a binedispus telespectatorii alături de Răzvan şi Daniela, Dani a luat parte la cea mai dură competiţie de enduro din lume, RedBull Romaniacs, care a început în oraşul Sibiu. Cu ce impresii a rămas Mihaela de la “’Neatza…”, aflaţi mai jos:

Cum te-ai împăcat cu restul matinalilor cât timp Dani a fost plecat?

Cel mai bine mă împac cu Vlăduţ. Îmi sunt tare dragi toţi din echipa de la “’Neatza…” şi încă mulţi dintre cei care nu se văd pe ecran. E una dintre cele mai profesioniste şi mai solide echipe care au făcut vreodată televiziune în ţara asta, e o plăcere să lucrezi cu ei. M-am simţit în siguranţă lângă Răzvan, e talentat şi sclipitor de inteligent, dar asta ştiţi deja. Iar Daniela are farmecul şi meritul ei în succesul formulei “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Cine a venit cu ideea să-i ţii locul lui Dani?

Să zicem că a fost o decizie de echipă şi am fost votată în unanimitate, altfel nu eram în poveste, nu? Nu a fost o decizie luată în glumă, matinalul Antenei 1 e o “instituţie” serioasă şi foarte performantă, aşa că au căutat cea mai bună formulă, care, iată, am fost eu.

Când te mai întorci în România după apariţia de la “’Neatza…”?

Pe la jumătatea lunii iulie, cu copil cu tot, căci îşi va petrece o parte din vacanţă şi în România alături de tatăl lui, de bunici, de prieteni şi de mine, negreşit.

Ţi-ai făcut planuri de vacanţă?

Sigur că da, voi avea de fapt nişte bucăţi de vacanţă, pentru că între ele mai am câte ceva de muncit, spectacole de prezentat prin ţară şi prin Bucureşti.

Pentru ce format te-ai întoarce totuşi în televiziune?

Nu mi-am schimbat nici viaţa, nici hotărârile care îl privesc pe fiul meu, nu mă întorc pentru nici un fel de format permanent, ci doar pentru ediţii speciale sau… situaţii speciale, cum a fost cea legată de absenţa lui Dani de la matinal. Noroc că Redbull Romaniacs se întâmplă doar o dată pe an. Îi respect şi mai mult pe matinalii de la “’Neatza…” după ce am simţit greul trezitului zilnic, la muncitoreasca oră 5.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton