Homepage  / Știri / Televiziune

Mihaela Rădulescu: „«Masked Singer România» mi se pare cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată!”

Mihaela Rădulescu: „«Masked Singer România» mi se pare cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată!”
4

de Vasilica Rogozanu,

Mihaela Rădulescu este jurat în sezonul 2 ale emisiunii de divertisment „Masked Singer România”, care începe la Pro TV pe 9 septembrie.

Cu ce provocări a venit rolul tău de detectiv la „Masked Singer România”?

Mi se pare cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată, să mă prind de viețile și personalitățile, meseriile, uneori sexul unor oameni pe care precis îi cunosc pe de rost, dar pe care nu reușesc să-i deslușesc aici.

Ce-ți place cel mai mult la acest format?

Îmi place la nebunie ce se întâmplă, îmi place spectacolul, îmi plac măștile, îmi place cu ce parșivenie au lucrat colegii de la scenaristică și ne-au conceput cele mai alambicate povești despre personaje. Îmi place tot! Îmi place gașca în care mă aflu, îmi place echipa, îmi plac colegii detectivi.

Cu ce vine nou acest sezon?

Show-ul de anul acesta are de toate, este genul de emisiune cum n-a mai fost demult pe TV, toată familia poate sta liniștită acolo, toți vor găsi câte ceva de văzut, de făcut, de râs, de povestit, de amintit. Cred că este cel mai complex show din acest punct de vedere și este exact ce aveam cu toții nevoie după perioada asta încâlcită.

Spune-ne de ce ar trebui să ne uităm la acest sezon „Masked Singer România?

Va fi un spectacol total și sunt convinsă că și telespectatorii o să intre în povestea asta foarte cu patimă, nu ai cum altfel. Sunt convinsă că o să strige și ei de pe canapea: „Hai, mă, că știu, e ală!”. Și o să strige nevasta altceva, și o să strige copilul, care nu știe vedete, dar o să-i placă masca.

O să fie foarte amuzant și la sfârșit probabil că o să trăiască și ei ce trăim noi când se dezvăluie masca: o să fie cineva la care nu te aștepți, dar când o să-ți aduci aminte toate detaliile o să zici: „Cum de nu mi-am dat seama?”. Asta e starea generală a emisiunii! Așa vă doresc și vouă acasă!

Mihaela-Radulescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sursa foto: Instagram/Mihaela Rădulescu

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton