Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihaela Rădulescu, reacție tranșantă după ce s-a zvonit că se retrage din televiziune. „Sunt mai ocupată ca oricând”

Mihaela Rădulescu, reacție tranșantă după ce s-a zvonit că se retrage din televiziune. „Sunt mai ocupată ca oricând”
6

de Andra Stana,

Mihaela Rădulescu a decis recent să ofere mai puține detalii despre viața ei privată fanilor din mediul online. Vedeta a explicat, prin intermediul unor mesaje pe Instagram, de ce a luat această hotărâre. Apoi, după ce în presă s-a scris despre faptul că „se retrage din televiziune”, prezentatoarea a ținut să explice ce se întâmplă, de fapt.

Mihaela Rădulescu se retrage din lumina reflectoarelor

Mihaela Rădulescu obișnuia, până de curând, să își țină la curent fanii cu ce i se întâmpla în viața personală. În perioada următoare, însă, prezentatoarea TV va fi mai discretă în tot ceea ce face.

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare.

Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărtășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela-Radulescu-reactie-transanta-dupa-ce-s-a-zvonit-ca-se-retrage-din-televiziune-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează”

Nu este pentru prima dată când diva de la Monaco ia o pauză de la televiziune și de la rețelele de socializare. Acesta este motivul pentru care fanii au început să se întrebe de ce a luat fix acum această decizie.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet, ci a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a completat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu: „Nu, nu mă retrag de nicăieri”

În weekend, Mihaela Rădulescu a lăsat să se înțeleagă că nu mai vrea să fie în lumina reflectoarelor. După ce vestea a ajuns la fanii ei, vedeta a ținut să facă unele precizări.

Potrivit mesajului publicat tot pe Instagram, prezentatoarea ar traversa o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere profesional. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că își va mai etala unele proiecte doar din pură plăcere.

Din seria “ce spun eu și ce înțeleg ei” – pledoaria mea pentru o alegere personală legată de protejarea vieții private, a fost tradusă ca… retragere:)). Nu, nu mă retrag de nicăieri, doar nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețelele sociale.”, a explicat Mihaela Rădulescu.

Vedeta a menționat că înțelege că „unii au nevoie de asa ceva pentru businessul lor, pentru vreun talent pe care-l au de a influența sau de a inspira, respect felul fiecăruia de a trăi și de a povesti despre el”.

Prezentatoarea a explicat că nu se retrage „de nicăieri, sunt mai ocupată ca oricând”, a scris ea pe Instagram.

Doar că businessul meu și viata mea de acum nu mai au nevoie de promovare:), ci de …libertate, de focus pe ce contează cu adevărat si de proverbiala mea filosofie de a trăi exact cum îmi place… . Sunt aici, cu voi, vă urmăresc, imi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de sustinere si, cand o fi cazul, o sa va dau un semn de drag. Va multumesc pentru ca sunteti cu mine…”, și-a încheiat diva de la Monaco mesajul.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton