Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka vor fi gazdele unui nou show de dans, la ProTV

Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka vor fi gazdele unui nou show de dans, la ProTV

de Redactia Tvmania

Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka vor prezenta, din această primăvară, un nou show la Pro TV. Postul a anunțat achiziționarea formatului „Dancing with the stars”, de la BBC Production. 

Nu este pentru prima oară când românii vor putea urmări pe micile ecrane acest format tv, el fiind produs și de postul Antena 1, în anul 2014, sub denumirea „Dansează printre stele”. La acea vreme, show-ul produs de Mona Segall a fost jurizat de Mihai Petre, Jojo și Igor Munteanu și prezentat de Horia Brenciu.

Show-ul „Dansează printre stele” s-a aflat în grila Antenei 1 în 2014

11 perechi vor concura la „Dancing with the stars”

Potrivit unui comunicat de presă Pro TV, noua emisiune prezentată de Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka va debuta în această primăvară, când 11 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități se vor întrece live în fiecare ediție a show-ului și vor prezenta, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce vor fi eliminate din competiție.

Mihaela Rădulescu: „Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie și emoție, distracție și flirt. Cine nu dansează, nu iubește, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan și că va face, la Pro TV, un show fantastic. Distribuția e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii… vis!”.

Cabral Ibacka“Ani de-a rândul, oamenii au arătat că apreciază emisiunile de dans, așa că decizia de a oferi un spectacol bazat pe dans nu e o surpriză. Rămâne să vedem dacă și de data asta vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor românilor, dacă muzica și dansul, decorul, concurenții și prezentatorii vor însemna, laolaltă, un spectacol de zile mari. Noi așa sperăm!”.

Show-ul „Dancing with the stars” este în producție în peste 49 de țări, printre care Argentina, Australia, Croatia, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Turcia, Suedia sau Statele Unite ale Americii.

Rezultatele de audiență pentru versiunea difuzată în Marea Britanie au crescut în fiecare an, ajungând acum să fie cu 65% mai mari decât în momentul lansării, în anul 2003, iar în Statele Unite ale Americii audiența atinge 25 de milioane de telespectatori.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

FOTO: Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, câștigătorii „Dansează printre stele”

După „Serviciul Român de Comedie”, și „Dansează printre stele” dispare de la tv

„Dansează printre stele” își schimbă ziua de difuzare|Un nou jurat se alătură echipei

Cele 12 echipe au dat startul emisiunii „Dansează printre stele”

Cât s-au îngrășat sau au slăbit vedetele de la „Dansează printre stele”

Lili Sandu și Victor Slav, coprezentatorii show-ului „Dansează printre stele”

Show-ul “Dansează printre stele” pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton