Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihaela Rădulescu și iubitul ei, imagini de vis din vacanță. Felix Baumgartner a făcut kitesurfing în sudul Franței

Mihaela Rădulescu și iubitul ei, imagini de vis din vacanță. Felix Baumgartner a făcut kitesurfing în sudul Franței
9

de Andra Stana,

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de mai bine de 8 ani. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar de curând, au împărtășit cu fanii lor din mediul online imagini din vacanța lor de vis. Unde au plecat cei doi.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se relaxează în Camargue, în sudul Franței

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împart pasiunea pentru călătorii și pentru sporturile cu un nivel crescut de adrenalină. Zilele acestea, vedeta TV și partenerul ei de viață se relaxează în Camargue, o regiune din sudul Franței cunoscută drept Delta Ronului.

Camargue, zona în care și-au făcut vacanța de vară Mihaela Rădulescu și iubitul ei, a fost declarată zonă protejată în anii 70. Potrivit wikipedia.org, regiunea se întinde pe aproape 150 de mii de hectare și este celebră pentru vremea aspră.

Delta Ronului este renumită pe plan mondial pentru trei specii: o rasă de tauri negri, Cheval Camarguais, o rasă locală de cai albi și cei peste 50.000 de flamingo roz care poposesc în mlaștini vara. 

Mihaela Rădulescu și iubitul ei, imagini de vis din vacanță. Felix Baumgartner a făcut kitesurfing în sudul FranțeiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De altfel, despre flamingo roz găsiți în vacanța din Camargue a scris și Mihaela Rădulescu. Vedeta le-a transmis fanilor ei un mesaj, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram.

Atât de mult de trăit, atât de puțin timp pentru a posta. Oricum, această experiență din Camargue este unică. Bucurați-vă de flamingo roz. Eu nu mă pot sătura”, a scris vedeta.

În imaginile apărute online, pe contul de Instagram al Mihaelei Rădulescu, poate fi văzut și Felix Baumgartner. Austriacul a profitat de ocazie și a făcut kitesurfing, unul dintre sporturile sale preferate.

Mihaela Rădulescu, secretele vieții alături de Felix Baumgartner

Cu toate că s-a spus de multe ori că au luat-o pe drumuri separate, lucrurile au stat cu totul altfel. Mihaela Rădulescu a povestit, într-un interviu pentru „Vorbește lumea”, despre relația ei cu Felix.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru.

Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu.

Ce a declarat Mihaela Rădulescu, după 8 ani de relație cu Felix Baumgartner

Pe 22 octombrie 2021, Mihaela Rădulescu (52 de ani) și sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani) au sărbătorit 8 ani de relație.

Jurata „Masked Singer România” a repostat un videoclip publicat inițial pe contul personal de Instagram al lui Felix.

Pe parcursul filmulețului postat online se regăsesc mai multe imagini în care protagoniști sunt prezentatoarea de la Pro TV și cascadorul austriac. Pe fundal poate fi ascultată piesa „Moments We Live For”.

„8 ani, baby! Sunt atât de bucuros că faci parte din viața mea. Aniversare fericită! ❤️”, a scris Felix Baumgartner în dreptul postării sale de pe Instagram.

La rândul său, Mihaela Rădulescu a scris: „Voi fi tăcută acum și voi derula înapoi până la prima zi. O a naibii de aventură iubirea, BĂRBATUL meu”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton