Homepage  / Știri

Mihaela Rădulescu: „Sunt ceva mai obiectivă înainte de semifinale”

Mihaela Rădulescu: „Sunt ceva mai obiectivă înainte de semifinale”

de Redactia Tvmania

Jurata de la „Românii au talent” (show difuzat vinerea de Pro TV) ne-a zis cum i se pare acest sezon, ce se aşteaptă să vadă în galele live, dar şi ce mai face fiul ei, Ayan, în vârstă de 11 ani.

Mihaela Radulescu 2

Cum ţi s-a părut acest sezon faţă de cel anterior?

Fiecare sezon e diferit, nu numai pentru că apar mereu atâţia concurenţi uluitori, dar şi pentru că a apărut Florin Călinescu. Se mai schimbă conţinutul, montajul, poate şi abordarea noastră, a celor din juriu. E o emisiune dinamică şi cu un extraordinar potenţial emotional, pentru absolut toţi cei implicaţi.

La ce să ne aşteptăm de la concurenţi în galele live?

La o competiţie pătimaşă, sunt foarte mulţi concurenţi cu talente diferite, dar foarte solide. Şi la multe controverse, atât la masa juriului, cât şi acasă. E ca în viaţă, avem gusturi diferite, ne emoţionează acte artistice diferite, unii rezonăm la balet sau muzică clasică, alţii la umor şi hip hop, pe alţii ne emoţionează copiii deosebiţi sau numerele de magie.

S-au schimbat în vreun fel criteriile tale de jurizare de la primul la al doilea sezon pe care l-ai jurizat?

Nu, judec după aceleaşi criterii şi urmărim toţi acelaşi scop – să aducem în live-uri cei mai talentaţi şi mai interesanţi români, pe care să-i departajeze publicul. Poate sunt ceva mai obiectivă înainte de semifinale, pentru că e o competiţie, nu-i putem trece în etapa următoare pe toţi, locurile sunt limitate de format, nu de voinţa noastră.

Mihaela Radulescu

Ce activităţi preferate are Ayan în acest moment?

Tot ce ţine de supravieţuire, aventură în natură, sport, armată. Mă bucur că îi place mult şcoala, e ambiţios şi muncitor, aşa că îi susţin cu toată energia pasiunile colaterale.

Cum a fost când ai participat la Ziua Carierelor, la şcoala lui?

Un moment emoţionant, mai ales pentru fiul meu, care s-a simţit foarte mândru de mama lui. Am vorbit despre reuşita în carieră, despre înfrângeri şi lecţii, despre pasiunea pentru ceea ce faci, despre curajul de a schimba totul dacă te atrage altceva, despre constanţă şi sacrificii. A fost interesant şi pentru mine să răscolesc în atâtea sertare ale vieţii mele profesionale de până acum.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton