Homepage  / Articole

Mihaela Rădulescu va avea emisiune nouă la Antena 1

Mihaela Rădulescu va avea emisiune nouă la Antena 1

de Redactia Tvmania

Deși a renunțat de bună voie la emisiunea „Duminica în familie” și s-a mutat de doi ani la Monaco, Mihaela Rădulescu continuă să filmeze emisiuni în România, pentru postul Antena 1.

Vedeta de televiziune a declarat că, în această vară, va profita de vacanța lui Ayan, fiul ei, și va înregistra o serie de ediții speciale. Se pare că nu va fi vorba de o revenire permanentă pe micile ecrane.

„Este adevărat”, a confirmat realizatoarea tv pentru ziarul Click, „în iulie și august o să înregistrez șase ediții special pentru Antena 1”.

Mihaela Rădulescu va apărea, din toamnă, în grila postului din Băneasa, cu emisiunea „Între prieteni, cu Mihaela Rădulescu”. Așa se numește ultimul proiect de televiziune al prezentatoarei de la „Duminica în familie”.

„Tocmai am avut discuția cu Antena 1 și s-a stabilit că ce filmăm acum nu se difuzează în vară, ci din toamnă”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru ziarul Click.

Proiectul este format din patru sau șase ediții speciale, număr care va fi suplimentat, dacă totul merge bine. Au apărut deja zvonuri care vorbesc de un onorariu de 5000 de euro pe ediție.

Emisiunea „Între prieteni, cu Mihaela Rădulescu” va putea fi urmărită  în weekend, dar nu se știe încă data precisă a începerii sau ora de difuzare.

Realizatoarea tv a ținut să puncteze că nu este vorba de o revenire permanentă și că nu dorește să se întoarcă definitiv în România.

„Nu mă întorc la Antenă și nici nu mă mut în România. Fac doar două drumuri și trag toate emisiunile pentru toamnă. Va fi divertisment de calitate”, a completat Mihaela Rădulescu.

Nu este prima dată când Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane de la plecarea ei în Monaco, în vara anului 2009. Ea a prezentat mai multe ediții speciale în perioada sărbătorilor de Paște, Crăciun, Sfântul Valentin și chiar și de 8 martie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton