Homepage  / Televiziune

Mihaela Stan, eliminată de la Survivor 2022. „Voi încerca să mă împac cu acest gând”

Mihaela Stan, eliminată de la Survivor 2022. „Voi încerca să mă împac cu acest gând”
6

de Roxana Mirea,

O nouă luptă s-a dat între Tigri și Vulturi la Survivor România 2022, aseară, 12 aprilie, de la Pro TV. Cele două echipe au dat tot ce-i mai bun pentru a obține victoria jocului de comunicare. Scorul final a fost foarte strâns. Apoi, a urmat un consiliu de eliminare, în care Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția. În urma voturilor, Mihaela Stan a fost eliminată de la Survivor România 2022.

Cine a fost eliminat de la Survivor, 12 aprilie 2022

Jocul de comunicare de aseară, 12 aprilie, de la Survivor România 2022, a fost câștigat de echipa Tigrilor. După ce au avut o mică ședință, echipele au hotărât cine sunt concurenții care vor lupta pentru punctul final. De la Vulturi, au intrat pe traseu Alex Delea și Elena Chiriac, iar din echipa Tigrilor, au intrat TJ Miles și Ștefania Ștefan, potrivit protv.ro. Tigrii au câștigat cu scorul de 8 la 7.

După terminarea Jocului de Comunicare, în timp ce Daniel Pavel vorbea cu Alex Delea, Mihaela Stan a leșinat și a fost nevoie de intervenția medicului. Apoi a urmat consiliul de eliminare. Cei trei concurenți care au ajuns la votul publicului au fost Alexandra Duli, Mihaela Stan și Doru Răduță.

Publicul a votat, iar Daniel Pavel a anunțat că Mihaela Stan este eliminată de la Survivor România 2022.

Mihaela-Stan-eliminata-de-la-Survivor-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Mihaela Stan, după ce a fost eliminată de la Survivor 2022

După ce a aflat că este eliminată de la Survivor România 2022, Mihaela Stan a avut o primă reacție. A spus că este foarte recunoscătoare pentru experiența trăită în Republica Dominicană și că, atunci când va ajunge acasă, va aprecia tot ce are.

Nici nu știu cum să încep. În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor foarte mult pentru tot și mi-au arătat că sunt niște oameni superbi din toate punctele de vedere. Exact cum a spus și Laura săptămâna trecută, voi pleca de aici recunoscătoare. Voi ajunge acasă și voi prețui absolut tot, exact cum am încercat să fac și aici, să apreciez tot. Sper ca echipa Vulturilor să demonstreze, cum a demonstrat și jocul trecut, că se poate și că pot câștiga. Sper să fie bine și să se descurce și fără mine și… nici nu știu ce să mai zic. Mă bucur și nu mă bucur. Mă bucur că o să-mi văd familia după atâta timp. Însă, nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de experiența asta. Voi încerca să mă împac cu acest gând”, a declarat Mihaela Stan.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton