Homepage  / Televiziune

Mihaela Tatu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.„Ați fost îmbrâncită din televiziune?”

Mihaela Tatu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.„Ați fost îmbrâncită din televiziune?”
3

de Roxana Mirea,

Mihaela Tatu, fosta vedetă și realizatoare de televiziune, este invitata ediției de duminica aceasta, 2 aprilie 2023, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Mihaela Tatu vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai – 2 aprilie 2023

Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea cu emisiunea “De 3X femeie”, producție pe care o realiza și modera, iar în prezent este trainer în comunicare.

La 30 de ani a început să lucreze în Radio, la 40 de ani era celebră în televiziune, iar în prezent, Mihaela Tatu a găsit puterea să-și schimbe din nou viața, devenind trainer în comunicare.

Mihaela Tatu este omul de televiziune pentru care nu au existat subiecte tabu, ceea ce i-a adus succesul pe micile ecrane. Nu a fost scutită de frământări, accidente sau depresii, dar a găsit vindecare pentru toate și cu ajutorul călătoriilor spirituale pe care le-a făcut.

mihaela-tatu_40-de-intrebari-cu-denise-rifaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

La ce întrebări va răspunde Mihaela Tatu

E greu să fii de 3X femeie?”, „V-a pus munca de jos cu burta pe carte?”, „Au fost subiectele tabu cheia succesului dumneavoastră?”, „Ați fost îmbrâncită din televiziune?”, „Ce a doborât-o pe Mihaela Tatu?”, „Le este frică bărbaților de dumneavoastră?”, „Cum este să o iei de la capăt la 50 de ani?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Mihaelei Tatu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton